کد خبر: 3523198
تاریخ انتشار : ۲۶ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۱:۲۲

شرکت بیش از 400 قرآن‌آموز در دوره‌های دارالقرآن شهرک نفت اهواز

گروه فعالیت‌های قرآنی: دارالقرآن شهرک نفت اهواز با هدف آموزش و ترویج مفاهیم قرآنی با استفاده از فعالیت‌های پرورشی و فرهنگی تأسیس شده است که بیش از 400 قرآن‌آموز در دوره‌های آموزشی آن شرکت دارند.

غلامرضا جهانی‌مقدم، مدیر دارالقرآن شهرک نفت اهواز در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خوزستان، از برنامه‌های این دارالقرآن ویژه کارکنان، همسران و فرزندان این شرکت خبر داد.

وی با بیان اینکه این دارالقرآن در دهه هفتاد با هدف آموزش و ترویج مفاهیم قرآنی با استفاده از فعالیت‌های پرورشی و فرهنگی تأسیس شده است، افزود: این دارالقرآن دوره‌هایی در سه سطح مهد و پیش‌دبستانی قرآنی، دبستان، متوسطه اول و بزرگسالان فعالیت می‌کند. در مهدقرآنی این دارالقرآن 90 قرآن‌آموز در حال فعالیت هستند که به این قرآن‌آموزان با استفاده از منابع معرفی شده از سوی اداره‌کل تبلیغات اسلامی خوزستان حفظ سوره‌های کوچک قرآن آموزش داده می‌شود.

جهانی‌مقدم با بیان اینکه این دوره‌ها به صورت رایگان برگزار می‌شود، افزود: یکصد و پنجاه قرآن‌آموز در مقطع ابتدایی در این مؤسسه در حال آموزش قرائت سطح 1 و دوره‌های مختلف قرآنی همراه با فعالیت‌های پرورشی نظیر آموزش رباتیک و نجوم هستند.

مدیر دارالقرآن شهرک نفت با اشاره به اینکه در حال برنامه‌ریزی جهت تشکیل دوره‌های قرآنی ویژه مقطع متوسطه دوم هستیم، افزود: هدف از تشکیل این دوره‌ها جذب جوانان منطقه به کسب مفاهیم قرآنی خواهد بود.

وی همچنین از تربیت 7 حافظ کل قرآن کریم در این مؤسسه خبر داد که این امر در مدت زمان 4 سال انجام شد و گفت: در برنامه‌ریزی آینده این مؤسسه اقدام به برگزاری دوره‌های آموزش تکنیک‌های حفظ قرآن و داستان‌های قرآنی خواهیم کرد. در حال حاضر 40 مربی با این مؤسسه در زمینه آموزش‌های قرآنی، فرهنگی و پرورشی همکاری لازم را دارند.

captcha