کد خبر: 3523656
تاریخ انتشار : ۲۷ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۵:۳۳
با تصویب شورای هماهنگی ارزش‌های دفاع مقدس؛

شهرک سینمایی ویژه دفاع مقدس در آذربایجان‌غربی احداث می‌شود

گروه اجتماعی: مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان‌‌غربی گفت: در صورت تصویب شورای هماهنگی حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس، شهرک سینمایی ویژه دفاع مقدس در استان آذربایجان‌غربی احداث می‌شود.

حجت‌الاسلام محمد باقر کریمی، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان، در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا) از آذربایجان‌غربی گفت: با توجه به جلوه‌های ویژه‌ای که آذربایجان‌غربی نسبت به سایر استانهای کشور دارد و به لحاظ اینکه این استان در زمان جنگ و دفاع مقدس موثر واقع شده است، لازم است شهرک سینمایی ویژه دفاع مقدس در این استان احداث شود.
وی افزود: با توجه به پتانسیل‌های ویژه‌ای که آذربایجان‌غربی از نظر دریایی، کوهستانی و خاکی دارد، می‌تواند به تمام عملیات‌های سینمایی جوابگو باشد.
حجت‌الاسلام کریمی ادامه داد: با توجه به شرایط جغرافیایی استان در صورت ایجاد شهرک سینمایی دفاع مقدس فیلم‌سازان و هنرمندان بسیاری از اقصی نقاط کشور جذب استان خواهند شد. 
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان‌‌غربی احداث شهرک سینمایی دفاع مقدس را گامی موثر در زمینه انتقال آموزه‌های دفاع مقدس عنوان کرد.

captcha