احمد ابوالقاسمی، داور بخش لحن مرحله استانی سی و نهمین دوره مسابقات سراسری قرآن کریم استان، در گفت و گو با
خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا)از آذربایجان غربی، اظهار کرد: با توجه به موفقیت های سال های گذشته متسابقین آذربایجان غربی در مسابقات کشوری و بین المللی قرآن کریم، انتظارات مسئولین و برگزارکنندگان کشوری از شرکت کنندگان این استان فراتر از سایر استان ها است.
وی افزود: تجربه آموزشی پایین متسابقین در مسابقات استانی باعث می شود تا تلاوت های ارائه شده نیز در سطح مطلوب نباشد به همین دلیل باید توجه بیشتری به برگزاری کلاس ها و دوره های آموزشی در موسسات قرآنی شود.
داور بخش لحن مرحله استانی سی و نهمین دوره مسابقات سراسری قرآن کریم آذربایجان غربی، در ادامه خاطرنشان کرد: با عنایت به اینکه آذربایجان غربی به عنوان قطب قرآنی کشور شناخته می شود باید در راستای افزایش توانایی های متسابقین و قرآن آموزان تلاش بیشتری شود تا به این ترتیب افتخارآفرینی قاریان و حافظان آن در سال های بعد نیز ادامه داشته باشد.
وی، در پایان ضمن تقدیر از برگزارکنندگان مسابقات قرآنی، سطح داوری در مسابقات مناسب دانست و عدالت در داوری را نیز جزو اصلی ترین مقوله های فعالیتی هیئت داوری عنوان کرد.