به گزارش
خبرگزاری بین المللی قرآن (ایکنا) از آذربایجانغربی، آیت الله سید علی اکبر قریشی صبح امروز در مراسم اختتامیه مرحله استانی سی و نهمین دوره مسابقات سراسری قرآن کریم که با حضور نخبگان قرآنی استان و مسئولین استانی و شهرستانی در محل سالن شرکت توزیع نیروی برق آذربایجان غربی برگزار شد، اظهار کرد: اگر قرآن کریم وارد جان و روان افراد شود به یقین شاهد رشد انسان در تمام جوانب خواهیم بود.
وی، با اشاره به اینکه باید قرآن در تمام اماکن گسترش یابد، گفت: اگر زمانی قرائت و مسابقات قرآنی در تمام محیط ها گسترش یابد و شاهد تشکیل چنین برنامه هایی در تمام سازمان و ادارات باشیم یقینا در این صصورت جامعه اسلامی پیشرفت خواهد کرد.
نماینده مردم آذربایجان غربی در مجلس خبرگان رهبری، انقلاب اسلامی مردم ایران را برگرفته از مبانی قرآنی و معارف اخلاقی دانست و ابراز داشت: اگر بتوانیم قرآن و نماز را در جامعه برای تمام مردم معنا کنیم و مردم به سوی این فرایض سوق یابند در این هنگام می توانیم مسئولین قرآنی داشته باشیم.
وی، اضافه کرد: در صورتی که ملت و به خصوص جوانان را با قرآن و نماز تربیت کنیم در این وصرت دیگر شکار اغیار نمی شوند و به همین دلیل است که دوای تمام دردها و راه حل تمام مشکلات جامعه بشری در گرو قرآن آموزی و پایبندی به قرآن کریم است.
این مفسر برجسته قرآن کریم، نقشه های دشمن برای مقابله با جوامع اسلامی را موردتوجه قرار داده و بیان کرد: برای مقابله با این تهدیدات دشمنان مسئولان باید به اقامه نماز جماعت در ادارات و تشکیل جلسات قرآنی در داخل و خارج نهادهای اداری اقدام کنند که تنها راه سعادت انسان در همین است.