کد خبر: 3524767
تاریخ انتشار : ۰۲ شهريور ۱۳۹۵ - ۰۸:۳۲

احداث و تکمیل خانه‌های عالم فاقد روحانی موضوعیت ندارد

گروه اجتماعی: معاون امور مجلس و استان‌های سازمان تبلیغات اسلامی گفت: احداث و تکمیل خانه‌های عالم بدون روحانی موضوعیت ندارد و برخی از خانه‌های عالم در برخی روستاهای کشور فاقد روحانی است.

به گزارش خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا) از هرمزگان، حجت‌الاسلام سیدناصرالدین نوری‌زاده، معاون امور مجلس و استان‌های سازمان تبلیغات اسلامی، دیروز، 1 شهریور در جمع خبرنگاران با اشاره به تأکیدات مقام معظم رهبری بر دو کلمه نفوذ و بصیرت‌افزایی گفت: مبارزه جدی با نفوذ در زمینه اقتصادی، سیاسی، اعتقادی دشمن نیازمند زمان، برنامه‌ریزی و استفاده بهینه از تمامی ظرفیت‌های موجود در زمینه فرهنگی است.
وی ضمن تشریح وظایف و مأموریت‌های سازمان تبلیغات اسلامی افزود: بصیرت‌افزایی به عموم به‌ویژه جوانان از اهم وظایف این نهاد فرهنگی مذهبی است و باید با ارائه برنامه‌های متنوع در راستای بصیرت‌افزایی و آگاهی‌بخشی به جامعه هدف تلاش کند.
معاون امور مجلس و استان‌های سازمان تبلیغات اسلامی تأکید کرد: سازمان تبلیغات اسلامی باید بیش از پیش همگام با دیگر نهادهای فرهنگی کشور با هم‌افزایی و همفکری و تدوین برنامه در راستای خنثی‌سازی توطئه‌ها و نقشه‌های شوم دشمنان همت گمارد.
حجت‌الاسلام نوری‌زاده به تخصیص اعتبارات فرهنگی استان هرمزگان اشاره و بیان کرد: در مناطق تلفیقی و ویژه، تخصیص اعتبارات براساس شرایط حاکم در مناطق صورت گرفته؛ چرا که فعالیت‌های اثرگذار و مثمر در حوزه فرهنگی در مناطق ویژه نیازمند اهتمام جدی دولت در تخصیص اعتبارات به نهادهای فرهنگی ـ دینی نظیر سازمان تبلیغات اسلامی است.
وی با اشاره به نقش مجلس در حمایت از برنامه‌های نهادهای دینی فرهنگی همچون سازمان تبلیغات اسلامی تصریح کرد: مجلس نیز باید با حمایت‌های لازم و ویژه از سازمان تبلیغات اسلامی، این نهاد را در تخصیص بودجه و اعتبارات دولتی با رعایت اولویت کمک کند.
معاون امور مجلس و استان‌های سازمان تبلیغات اسلامی با تأکید بر اینکه شبکه تبلیغی باید نیازمندی‌های سازمان تبلیغات اسلامی را اجابت کند، گفت: رفع مشکل کمبود روحانی در مساجد و روستاها مستلزم تربیت نیروهای مؤثر و کارآمد از سوی حوزه علمیه است؛ چرا که سازمان تبلیغات اسلامی متولی تربیت و اعزام مبلغ در سراسر کشور نیست و این کمبود و نقص باید از سوی حوزه‌‌های علمیه مرتفع شود.
حجت‌الاسلام نوری‌زاده با اشاره به کمبود نیروهای مبلغ در کشور تصریح کرد: سازمان تبلیغات اسلامی با توجه به کمبود مبلغ و روحانی در کشور، سعی کرده براساس اولویت‌بندی، روستاهای بالای ۲۰۰ و سپس ۱۰۰ خانوار را از نعمت روحانی بهره‌مند سازد.
معاون امور مجلس و استان‌های سازمان تبلیغات اسلامی ابراز کرد: با تخصیص اعتبارات مورد نیاز، سازمان تبلیغات اسلامی قادر است از ۷ هزار و ۲۰۰ روستای بالای ۲۰۰ خانوار در کشور، تنها حدود ۳ هزار روستا در سال جاری را از نعمت روحانی برخوردار کند.
وی از وجود حدود ۱۴ هزار روستای بالای ۱۰۰ خانوار در کشور خبر داد که هیچ‌گونه اقدامی در زمینه استقرار روحانی در این روستاها صورت نگرفته است.
حجت‌الاسلام نوری‌زاده، به اقدامات و برنامه‌های دولت پیرامون احداث خانه‌های عالم در روستاهای کشور اشاره و بیان کرد: این مهم به‌عنوان یکی از برنامه‌های عمرانی در سرفصل‌های کاری دولت قرار گرفته و سازمان تبلیغات اسلامی نیز بر تسریع تحقق این مهم تأکید دارد.
معاون امور مجلس و استان‌های سازمان تبلیغات اسلامی، با تأکید بر اینکه احداث و تکمیل خانه‌‌های عالم بدون روحانی موضوعیت ندارد، گفت: بسیاری از خانه‌های عالم در برخی روستاهای کشور فاقد روحانی است و نیاز است تا حوزه علمیه در راستای تربیت و آموزش نیروهای توانمند و کارآمد جهت استقرار در خانه‌های عالم همت کند.
captcha