به گزارش
خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) رهبر معظم انقلاب اسلامی در
دیدار اخیر با رئیس جمهور و هیئت دولت، دولت را به دوری از حواشی بهخصوص در ماههای آینده که همراه با مباحث انتخاباتی است، توصیه کردند و افزودند: دولت نباید بههیچوجه خود را سرگرم بحثهای انتخاباتی کند، بلکه باید تا آخرین روزِ کاری، برای کار، تلاش و حل مشکلات برنامهریزی کند و بهترین تبلیغ برای دولتِ در رأس کار، اقدام و عمل آن دولت است.
رهبر معظم انقلاب تنها مسئولی است که حقیقتا به فکر منافع ملی است حجتالاسلام والمسلمین محمدرضا تویسرکانی، نماینده ولی فقیه در سازمان بسیج مستضعفین، در گفتوگو با
ایکنا درباره ریشههای ابتلای دولتها به سیاسیکاری و اقدامات انتخاباتی در سال پایانی گفت: مهمترین دلیل این مسئله آن است که دولتها حقیقتا منافع ملی را درک نمیکنند و تنها مسئولی که در نظام به منافع ملی به صورت حقیقی، نه شعاری، فکر میکند رهبر معظم انقلاب است.
وی افزود: این نگاه مخصوصا در قوه مقننه و قوه مجریه به صورت کامل وجود ندارد. دوستان در این دو قوه آنقدر که به فکر حفظ موقعیت شخصی خود هستند به فکر منافع ملی نیستند، لذا برخی تصمیماتی که گرفته میشود برای حفظ صندلی قدرت است.
تویسرکانی اظهار کرد: به عنوان نمونه اخیر سخنگوی دولت اعلام کرده که ملت ایران در شش ماهه دوم سال 95 شیرینی گشایش اقتصادی را میچشند. این برای همه یک سؤال است که چرا در ماههای منتهی به انتخابات، چنین گشایشی باید صورت بگیرد. آیا ما مردم را فقط برای رأی میخواهیم یا واقعا به مردم و مردمسالاری دینی با همه وجود اعتقاد داریم؟
نماینده ولی فقیه در سازمان بسیج عنوان کرد: مردم ایران طی دوران پس از پیروزی انقلاب اسلامی شعور و معرفت بالای خود را نشان داده و رشد بالندهای داشتهاند و تمام عملکردها، گفتارها و اقدامات را رصد میکنند و اهداف و اغراض پشت سر حرکتها را متوجه هستند.
رقبا با پرهیز از فعالیتهای انتخاباتی زودرس به دولت برای خدمترسانی کمک کنند
وی با بیان اینکه این توصیه رهبری معظم انقلاب به همه دولتها و حتی منصوبان خودشان بوده است، گفت: در پیشگاه خداوند از ثانیههای فعالیتهای مسئولان سؤال میشود و ایشان این توصیه را مشفقانه و ناصحانه نسبت به همه مسئولان در هر مقامی مطرح کردهاند.
تویسرکانی یادآور شد: در عین حال دیگران به ویژه رقبای دولت، باید به دولت کمک کنند و کارهای انتخاباتی زودرس را انجام ندهند و سفرهای استانی انتخاباتی نداشته باشند. متأسفانه برخی چهرهها از الان انتخابات را زودتر کلید زدهند و به استانها سفر میکنند و سخنرانیها انتخاباتی میکنند که با شعارهای آنها سازگاری ندارد و این اقدامات به ضرر منافع ملی است چه از سوی دولت باشد چه رقبای دولت و هر دو برخلاف نظر رهبری عمل میکنند.
قوای سهگانه در تبدیل گفتمان رهبری در حوزه اقتصاد مقاومتی به عمل ضعیف بودهاند
تویسرکانی درباره ضرورت بیشتر توجه به خدمت به مردم و پرهیز از ورود به فعالیتهای انتخاباتی در سال پایانی دولت یازدهم با توجه به محوریت اقتصاد مقاومتی گفت: رهبر انقلاب سالهای متمادی است بحث اقتصاد مقاومتی را مطرح میکنند. مردم ایران باید این شعار را در عرصه عمل ببینند؛ اقتصاد مقاومتی باعث رفاه، اقتدار، امنیت و عزت مردم و کشور میشود لذا مردم باید این آثار را در فعالیتهای دولت مشاهده کنند.
وی تأکید کرد: سوگمندانه باید گفت که مجلس شوری اسلامی، قوه مجریه و قوه قضائیه آن چنان که شایسته یک کشور انقلابی است که باید گفتمان رهبری در آن به عمل مبدل شود عمل نکردهاند.
لزوم نگاه ملی و قرآنی به مقوله خدمت از سوی دولتها تویسرکانی درباره تأثیر فاصله گرفتن از نگاه قرآنی به قدرت و جایگزین شدن نگاه لیبرالی با آن در رفتار متفاوت دولتها در سال پایانی گفت: قطعا یکی از ریشههای مهم این مسئله نگاه به قدرت با عینک سکولار و لیبرالی است. اتفاقی که در میان نسل جوان افتاده و لازم است مسئولان به آن نگاهی کلان و فراجناحی داشته باشند، این است که نسل جوان عملکرد دولتها را با هم نمیسنجند بلکه ارتقایی در این زمینه ایجاد شده است و عملکرد نظام را با سایر نظامهای سیاسی دنیا مقایسه میکنند.
وی تصریح کرد: لذا دولتها باید نگاهی ملی و فراجناحی به مقوله خدمت داشته باشند و از زاویه آموزههای دینی به صندلی قدرت بنگرند. امروز دغدغه و نگرانی جامعه این است که کارکرد و خروجی نظام مطابق ارزشها و آرمانها نباشد. اگر اینگونه شود این تناقض باعث حیرت و سردرگمی نسل جوان و زیرسؤال رفتن آرمانهای انقلاب میشود.
نماینده ولی فقیه در سازمان بسیج در پایان عنوان کرد: این خیانت بزرگی است که به خاطر بد عمل کردن مسئولان، ارزشهای انقلاب در میان نسل جوان و ملتهایی که چشم به موفقیت این نظام دوختهاند زیر سؤال رود.
مهدی مخبری