کد خبر: 3527632
تاریخ انتشار : ۱۴ شهريور ۱۳۹۵ - ۱۱:۳۱
محمد خدابخشی:

اعضای کمیسیون تلفیق نسبت به جایگاه فرهنگ دینی و قرآنی در برنامه ششم دغدغه‌مند هستند

گروه سیاسی: سخنگوی کمیسیون تلفیق برنامه ششم توسعه با اشاره به دغدغه‌مندی اعضای این کمیسیون نسبت به جایگاه فرهنگ دینی و قرآنی در برنامه ششم گفت: رهبر معظم انقلاب نیز مباحث فرهنگی را در کنار امور اقتصادی مورد تأکید قرار دادند و لازم است به این مسئله توجه شود.

محمد خدابخشی، سخنگوی کمیسیون تلفیق برنامه ششم توسعه در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، با اشاره به برنامه این کمیسیون گفت: کمیسیون تلفیق جلساتی برگزار کرده اما هنوز به محتوا و بخش‌های مختلف برنامه ورود پیدا نکرده است.

وی افزود: با توجه به تعطیلی مجلس، جلسات کمیسیون تلفیق پس از حضور نمایندگان در مجلس تشکیل خواهد شد با این حال جلساتی طی این روزها با حضور اعضای هیئت‌رئیسه برگزار خواهد شد.

عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس اظهار کرد: لایحه برنامه ششم توسعه در کمیسیون‌های تخصصی مجلس شورای اسلامی به صورت جداگانه بررسی شده و اصلاحات و پیشنهاداتی در رابطه با مباحث مختلف این برنامه مطرح شده و کمیسیون‌ها به جمع‌بندی رسیده‌اند؛ از جمله، کمیسیون فرهنگی پیشنهادات خوبی مطرح و ارائه کرده است که در جلسات کمیسیون تلفیق به آنها رسیدگی خواهد شد.

خدابخشی با اشاره به فعالیت کمیته‌های چهارگانه کمیسیون برنامه ششم توسعه گفت: پس از مشخص شدن اعضای هیئت‌رئیسه کمیسیون تلفیق، اعضای کمیته‌های چهارگانه کمیسیون شامل کمیته‌های اجتماعی ـ فرهنگی، امور اقتصادی و زیربنایی، امور عمومی و سیاست خارجی، دفاعی و امنیتی نیز انتخاب شدند و بررسی‌های خود را در زمینه‌های تخصصی خود دنبال می‌کنند.

وی در مورد بخش فرهنگی لایحه برنامه ششم توسعه و انتقاداتی که در این زمینه مطرح می‌شود، اظهار کرد: آنچه دولت داده یک برنامه جامع اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی است و دولت در این برنامه با توجه به شرایط کشور و امکاناتی که دارد تمام حوزه‌ها را مورد توجه قرار داده و برخی موضوعات و مباحث را به عنوان اولویت خود مشخص کرده است.

سخنگوی کمیسیون تلفیق برنامه ششم توسعه گفت: با این حال این برنامه به صورت لایحه ارائه شده و می‌تواند در حین رسیدگی در کمیسیون و صحن مجلس با تغییراتی همراه شده و بخش‌هایی به آن اضفه شود.

این نماینده مجلس نهم افزود: در کمیته فرهنگی ـ اجتماعی که در یکی از جلسات آن حضور داشتم، موضوع تعالی فرهنگی و مفاوم‌سازی فرهنگی مورد تأکید قرار گرفته بود و مباحث خوبی در این زمینه‌ها مطرح شد که باید منتظر نتیجه اقدامات و رسیدگی‌های این کمیته و آنچه به عنوان جمع‌بندی به کمیسیون تلفیق می‌رسد ماند.

خدابخشی با اشاره به دغدغه‌مندی اعضای کمیته فرهنگی ـ اجتماعی و کمیسیون تلفیق به موضوع فرهنگ دینی در برنامه ششم توسعه گفت: رهبر معظم انقلاب نیز مباحث فرهنگی را در کنار مسائل اقتصادی مورد تأکید قرار داده‌اند؛ مسائل فرهنگی در درازمدت باید مورد توجه قرار گیرد اما آنچه نیاز امروز جامعه است و باید بیشتر به آن پرداخته شود، مباحث اقتصادی است.

captcha