وی درباره سوال دوم خبرنگار ایکنا مبنی بر سرمایهگذاری برای آثار قرآنی افزود: درباره تولید فیلمهای فاخر و قرآنی نیز باید بگویم که ما بسیار علاقهمند هستیم تا از کارهایی که هم در بحث معنا و هم در بحث ساختار، فاخر هستند حمایت کنیم، حتی حاضریم اندک بوجهای را که تحت عنوان تولید فیلمهای فاخر در اختیارمان است را به این کار اختصاص دهیم، اما متاسفانه سرمایهگذاران خارجی علاقهای برای همکاری در این عرصه ندارند. اتفاقی که باعث شده است طی چند سال اخیر رشد فیلمهای فاخر کاهش پیدا کند. این اتفاق هم تنها از دست دادن یک گونه و سبک سینمایی نیست، بلکه نوعی عقبنشینی در حوزه سینماست.
نوشآبادی به توضیح خود اضافه کرد: خوشبختانه طی یک سال اخیر فیلمهایی که در سینماهای کشور روی پرده رفته است با استقبال مردم مواجه شده و همین مسئله سبب خواهد شد که سرمایهگذاران بخش خصوصی تمایل بیشتری برای سرمایهگذاری در کارهای فاخر داشته باشند.
وی در جواب به سوال پایانی خبرنگار ایکنا مبنی بر حضور بازیگران ایرانی در شبکههای ماهوارههای و برخی پوششهای نامناسب زنان بازیگر در خارج از کشور چنین اظهار نظر کرد: امروز بسیاری از هنرمندانی که خواهان حضور در شبکههای ماهوارهای بودهاند دریافتند که حضورشان در آن شبکهها نه تنها هیچ دستاورد مثبتی برای آنها ندارد، بلکه به نوعی مرگ حرفهای آنها را در پی خواهد داشت، برای همین زمزمه بازگشت بسیاری از آنها را به کشورمان میشنویم. البته شاید این پشیمانی دیگر سودی نداشته باشد، اما بررسیهای لازم مطمئناً انجام خواهد شد. درباره حجاب بازیگران هم باید بگویم که این امر جزء خطوط قرمز ماست و هر کس که بخواهد خلاف آن رفتار کند با ممنوعیت از کار حرفهای روبرو خواهد شد.
پس از پاسخ نوشآبادی به سوالات خبرنگار ایکنا موضوعات دیگری نیز مطرح شد که به اختصار به آنها اشاره میکنیم. نوشآبادی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا تفاهمنامهای بین وزارت ارشاد و مقامات قضائی درباره اجرای نحوه اجرای کنسرتها به عمل آمده است یا خیر، چنین پاسخ داد: این خبر صحیح نیست و هیچ تفاهمنامهای در این زمینه امضاء نشده است، چون معتقدیم درباره کیفیت و نحوه اجرای کنسرتها تنها وزارت ارشاد است که میتواند تصمیمگیری کند. البته گفتگوهایی به عمل آمده است، اما این به معنای پذیرش هیچ شروطی نیست. البته باید به این نکته نیز اشاره کنم که شروطی که مقامات قضائی به آن تاکید دارند، سالهاست که اجرا میشود و وزارت ارشاد نیز به روی انجام آن تاکید دارد.
سخنگوی وزارت ارشاد درباره برخی توهین رسانهای به رئیس جمهور گفت: متاسفانه این روزها از سوی برخی رسانهها به بالاترین مقام اجرایی کشور، بعد از مقام معظم رهبری توهین میشود. اتفاقی که میتواند به راحتی پیگیری قضائی شود، اما رئیس جمهور به دلیل بزرگی طبعی که دارد، مایل به انجام این کار نیست، ولیکن اگر این اتفاق همچنان ادامه پیدا کند مدعیالعموم حق خود میداند که از طریق قضائی، توهین انجام شده را پیگیری کند.
وی درباره ممنوعالتصویر بودن جهانگیر کوثری، رخشان بنی اعتماد و باران کوثری چنین اظهار نظر کرد: این رویکرد از سوی وزارت ارشاد صورت نگرفته است، بلکه مربوط به صدا و سیما میشود و ما در آن دخالتی نمیکنیم زیرا آن سازمان قوانین خاص خود را دارد.
نوش آبادی درباره صنعت چاپ این گونه توضیح داد: صنعت چاپ جزء صنایع زیربنایی کشور است، چون وقتی میخواهند میزان پیشرفت را در کشوری ارزیابی کنند، صنعت چاپش را مورد بررسی و تحلیل قرار میدهند. برای همین دولت مصمم است که در این حوزه سرمایهگذاری کافی را انجام دهد.
سخنگوی وزارت ارشاد درباره عرضه فیلم «50 کیلو آلبالو» در شبکه نمایش خانگی این گونه توضیح داد: برای عرضه فیلمی در شبکه نمایش خانگی باید مجوز لازم در این زمینه گرفته شود، البته مجوز نمایش فیلم در سینماها نباید به عنوان اجازه عرضه در شبکه نمایش خانگی تلقی شود. با این توضیح هر فیلمی در شبکه نمایش خانگی عرضه میشود، مسیر قانونی را طی کرده است.
نوشآبادی درباره فیلم رستاخیز نیز اینگونه اظهار نظر کرد: بارها از سوی مسئولان وزارت ارشاد تاکید شده است که فیلم رستاخیز جزء آثار فاخر سینمای کشورمان محسوب میشود و تنها این فیلم برای نمایش در سینماها نیازمند اصلاحیهای است که باید آن را انجام دهد تا فیلمی که میتواند جزء آثار ملی و دینی ما محسوب شود، فرصت نمایش و دیده شدن را پیدا کند.
وی در پایان این گزارش تصریح کرد: جشنواره مقاومت که در حوزههای مختلف هنر برگزار میشود، جزء رویدادهای ویژهای است که از سوی وزارت ارشاد مورد حمایت جدی قرار دارد، البته به دلیل محدویتهایی که وجود دارد، شاید کمکهایمان آنچنان به چشم نیاید، اما هر آنچه که در توان داریم را به اجرا میگذاریم تا جشنواره مقاومت به بهترین شکل برگزار شود.