کد خبر: 3528426
تاریخ انتشار : ۱۶ شهريور ۱۳۹۵ - ۱۵:۵۶

راهپیمایی مردم کرمانشاه در حمایت از آیت‌الله شیخ عیسی قاسم رهبر جنبش اسلامی بحرین

گروه سیاسی: درآستانه صدور حکم فرمایشی علیه رهبر بزرگ جنبش اسلامی بحرین آیت‌الله شیخ عیسی قاسم و در محکومیت جنایات آل خلیفه در سرکوب مردم مظلوم بحیرین مردم کرمانشاه پس از اقامه نماز جمعه این هفته راهپیمایی می‌کنند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از کرمانشاه، شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان کرمانشاه باصدور اطلاعیه‌ای ضمن محکوم کردن جنایات رژیم آل خلیفه در سرکوب وحشیانه مردم مظلوم بحرین و در آستانه صدور حکم فرمایشی علیه رهبر جنبش اسلامی بحرین آیت‌الله شیخ عیسی قاسم، اعلام کرد: پس از نماز جمعه این هفته 19 شهریور راهپیمایی اعتراض آمیز علیه جنایات خصمانه رژیم آل خلیفه و پشتیبانی از جنبش اسلامی مردم مظلوم بحرین و حمایت از مرجعیت بزرگ بحرین آیت‌الله شیخ عیسی قاسم در سراسر استان همگام با سایر نقاط میهن اسلامی برگزار می‌شود.
مردم همیشه درصحنه استان همصدا با دیگر هموطنان در ایران اسلامی باحضور گسترده و پرشور خود اعتراض و خشم انقلابی و انزجار خود را از این اقدام غیرانسانی و ضدحقوق بشری اعلام کرده و نابودی آل خلیفه را فریاد خواهند زد.
دراین اطلاعیه از عموم هم استانی‌ها دعوت شده تا همراه با ملت بزرگ و انقلابی ایران اسلامی در این راهپیمایی حضور یافته و سرنگونی آل خلیفه را فریاد زده و حمایت همه جانبه خود را از آیت‌الله شیخ عیسی قاسم، رهبر مسلمانان بحرین و جنبش بیداری اسلامی این کشور را اعلام کنند.
captcha