وی با بیان اینکه علمای مازندران در تاریخ آموزش و نشر مفاهیم قرآن کریم نقش بسزایی ایفا کردند، افزود: پس از پیروزی انقلاب اسلامی و به برکت رهنمودهای امام خمینی(ره) و مقام معظم رهبری فعالیتهای قرآنی توسعه پیدا کرده است.
رئیس مرکز امور قرآنی سازمان اوقاف و امور خیریه با بیان اینکه مازندران به عنوان قطب قرآنی کشور دارای مراکز فرهنگی قرآنی متعدد و مجهز است، ادامه داد: قهرمانان قرآنی بسیاری از استان مازندران در سطح کشور فعالیت میکنند و این دیار یکی از استانهای برتر در تربیت حافظان قرآن کریم است.
حسینی، مازندران را در اجرای طرح تربیت حافظان قرآن یکی از استانهای برتر کشور دانست و تصریح کرد: این طرح در مراکز فرهنگی، قرآنی بقاع متبرکه و امامزادگان سراسر کشور در حال اجراست که مازندران یکی از استانهای شاخص در اجرای این طرح بزرگ قرآنی بهشمار میرود.
وی با بیان اینکه در سال جاری 18 هزار نفر از مازندران در طرح تربیت حافظان قرآن کریم ثبت نام کردند، اضافه کرد: استقبال خوبی از برنامههای معارفی و قرآنی سازمان اوقاف در مازندران بهعمل میآید که نشان از روحیه قرآنی و علوی این دیار دارد.
رئیس مرکز امور قرآنی سازمان اوقاف با اشاره به مرحله کشوری سیونهمین دوره مسابقات سراسری قرآن، تصریح کرد: 25 مهرماه مرحله کشوری مسابقات سراسری قرآن در استان گیلان برگزار میشود و میزبان نخبگان قرآنی سراسر کشور هستیم.
این مسئول عنوان کرد: حدود سه میلیون آمار از طریق ثبت نام در سامانه جامع طرح تربیت حافظان قرآن کریم از سوی ادارات کل اوقاف استانهای سراسر کشور ارائه شده است، اما همه اینها حافظ قرآن نیستند و بسیاری از آنها در حال آموزش یا تصمیم بر حفظ قرآن کریم گرفتند.
حسینی با بیان اینکه در سطح کشور حدود 10 هزار نفر حافظ کل قرآن وجود دارند، گفت: حدود 30 هزار نفر در مسیر حفظ 10 جزء و 20 جزء قرآن کریم قرار دارند.