محمد حیدری شلمانی، معاون آموزش و اشتغال سازمان بسیج سازندگی، در گفتوگو با
خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا)، با اشاره به نقش گسترش سوادآموزی در تحقق اقتصاد مقاومتی اظهار کرد: بر این اساس و به مناسبت 8 سپتامبر، روز جهانی سوادآموزی، سازمان بسیج سازندگی و سازمان نهضت سوادآموزی کشور بر همکاری و فعالیت در این زمینه در راستای تحقق اهداف اقتصاد مقاومتی تأکید کردند.
نقش سوادآموزی در اشتغالزایی و تحقق اقتصاد مقاومتی وی ادامه داد: این اقدام با هدف اجرای آموزش تلفیقی سواد و مهارتهای زندگی و خوداشتغالی، به منظور آشنایی سوادآموزان و نوسوادان با کسب و کارهای کوچک و زودبازده و توانمندسازی آنان با حمایت سازمانهای متولی در فعالیتهای سوادآموزی کشور به عنوان مصداقی از «اقتصاد مقاومتی؛ اقدام و عمل» مورد توجه قرار گرفته است.
حیدری افزود: در این راستا، روز گذشته همایشی با عنوان «سوادآموزی؛ خواندن گذشته و نوشتن آینده» با همت سازمان نهضت سوادآموزی و با همکاری دفتر زیرمنطقهای یونسکو در تهران و کمیسیون ملی یونسکو برگزار شد.
نقش سوادآموزی در کاهش فقر و توسعه پایدارمعاون سازمان بسیج سازندگی خاطرنشان کرد: در این همایش تأکید شد که سوادآموزی به عنوان یک حرکت و جنبش جهانی، کلید ورود به دنیای یادگیری و اولین گام در رسیدن به توسعه پایدار و ضرورتی برای ریشهکنی فقر، آسیبهای اجتماعی، نابرابری جنسیتی و ... محسوب میشود.
وی ادامه داد: بر این اساس، انتظار از دولتمردان و سیاستمداران کشور این است که با بسیج منابع، بهرهگیری از ظرفیتهای گوناگون، در پیشبر برنامههای سوادآموی در راستای تحقق اهداف 2030 آموزش و پرورش تمامی تلاش و مساعی خود را بهکار گیرند.
حیدری در پایان گفت: براساس آنچه در این همایش مورد تأکید قرار گرفت، لازم است حمایتهای ملی و مجامع بینالمللی از آموزش اتباع خارجی به ویژه کشور افغانستان در سیاستها و برنامههای سوادآموزی کشور به عنوان کار بشردوستانه، توسعه و گسترش یابد.