کد خبر: 3528782
تاریخ انتشار : ۱۷ شهريور ۱۳۹۵ - ۲۱:۱۱

ثبت رسمی اسناد آرامش حقوقی به حوزه قضایی می‌دهد

گروه سیاسی: رئیس‌کل دادگستری استان کردستان، ثبت اسناد و املاک را کار بسیار با اهمیت و باارزشی از دیدگاه قانون دانست و گفت: ثبت رسمی اسناد، آرامش حقوقی به حوزه قضایی می‌دهد.

 به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از کردستان، علی‌اکبر گروسی، رئیس‌کل دادگستری استان کردستان در افتتاحیه ساختمان کانون سردفترداران و دفتریاران استان کردستان که روز چهارشنبه، 17 شهریورماه در سنندج برگزار شد، اظهار کرد: استان کردستان فاقد هرگونه کانون زیرمجموعه قوه قضائیه بود و کارهای وکلای استان نیز از طریق کانون وکلای آذربایجان غربی صورت می‌گرفت.

وی افزود: امروز با کمک کارشناسان، وکلا و دفترداران تمام کانون‌های زیرمجموعه قوه قضاییه در استان کردستان انجام می‌گیرد که این امر موجب سهولت در اجرای پرونده‌های قضایی و دادگستری شده است.

گروسی با اشاره به اینکه جلسه امروز اولین دیدار رسمی با دفترداران و دفتریاران استان بوده است، بیان کرد: سردفتران و دفتریاران عضوی از پیکره نظام قضایی کشور هستند که خدمات زیادی را به کشور و مردم ارائه می دهند.

وی دفترخانه‌ها را محل اعتماد مردم دانست و افزود: اسنادی که در دفترخانه‌ها ثبت می‌شود مستندترین سندی بوده که در همه جای جهان مورد تأیید است.

رئیس‌کل دادگستری کردستان با اشاره به اینکه وجود سند رسمی یک ضمانت اجرایی قوی است، اعلام کرد: با ثبت اسناد به صورت رسمی در دفترخانه‌ها با کمترین هزینه و کمترین تشریفات می‌توان ضمانت اجرایی را به اسناد داد.

وی ثبت اسناد و املاک را کار بسیار با اهمیت و باارزشی از دیدگاه قانون دانست و گفت: ثبت رسمی اسناد، آرامش حقوقی به حوزه قضایی می‌دهد.

گروسی بیان کرد: سردفتران و دفتریاران با دقت در اسناد ثبت شده در زمینه کاهش جرایم، دعاوی و غیره کمک شایانی به حوزه دادگستری ارائه می‌دهند.

وی شغل سردفتری و دفتریاری را از از مشاغل دارای شئون دانست و اعلام کرد: دفترداران و دفتریاران به لحاظ وابستگی با سیستم قضایی و مسئولیتی که دارند از جمله مشاغل دارای شئون هستند.

رئیس‌کل دادگستری در پایان احداث این کانون برای کمک به ساماندهی بنگاه‌های معاملاتی، ملکی در تطبیق با موازین قانونی بدون ابهام و شبهه را از ضروریات دانست و اظهار امیدواری کرد: احداث این کانون محلی برای اجلاس و تصمیم‌گیری و همکاری همه سردفترداران باشد.

captcha