کد خبر: 3529145
تاریخ انتشار : ۲۰ شهريور ۱۳۹۵ - ۱۰:۱۵
همتی خبر داد:

صدور ویزای زائران غرب کشور در کرمانشاه

گروه اجتماعی: رئیس ستاد اربعین استان کرمانشاه گفت: در اربعین امسال تا منطقه حمیل اسلام‌آبادغرب و دوراهی ایلام وظیفه میزبانی از زائران به‌عهده کرمانشاه است که کارهای مربوط به‌صدور ویزای استان‌های کرمانشاه، لرستان، کردستان و همدان در کرمانشاه انجام می‌شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از کرمانشاه، جعفر همتی، مشاور عالی استاندار کرمانشاه روز گذشته در جلسه ستاد هماهنگی ستاد اربعین استان که باحضور دستگاه‌های اجرایی و نظامی عضو این ستاد به‌منظور هماهنگی برگزاری مراسم اربعین به میزبانی شایسته برگزار شد، گفت: باتوجه به اهمیت برگزاری مراسم اربعین به‌عنوان نمایش اقتدار و یکپارچگی شیعیان، برگزاری مراسم اربعین به‌عنوان یک حرکت ملی باید مورد توجه قرار گیرد و بدین منظور همه دستگاه‌های دولتی، نظامی و غیردولتی باید پای کار باشند.
وی افزود: امسال امکان اعزام زائران از مرز خسروی در استان کرمانشاه وجود ندارد. در مرز سومار با وجود امکان اعزام زائران به علت نبود زیرساخت‌های مناسب این موضوع محقق نشد.
رئیس ستاد اربعین استان کرمانشاه اظهار کرد: در اربعین امسال تا منطقه حمیل اسلام‌آبادغرب و دوراهی ایلام وظیفه میزبانی از زائران برعهده کرمانشاه است و کارهای مربوط به‌صدور ویزای استان‌های کرمانشاه، لرستان، کردستان و همدان در کرمانشاه انجام می‌شود.
وی گفت: تمام دستگاه‌ها و نهادهای اجرایی استان از همه امکانات و ظرفیت‌ها برای خدمت به زائران اربعین استفاده کنند بدین منظور نیز 5 موکب اصلی در کرمانشاه دایر می‌شود.
همتی تصریح کرد: در راستای خدمت‌رسانی شایسته به زائران کمیته‌های مختلفی از جمله کمیته زیرساخت، تغذیه، اسکان، سوخت، بهداشت و درمان، مستندسازی و اطلاعات و امنیت تشکیل می‌شود که وظایف آن‌ها مشخص و تعریف شده است.
رئیس ستاد اربعین استان کرمانشاه افزود: در هر شهرستان استان کرمانشاه نیز ستاد اربعین تشکیل شده و فرماندار هر شهرستان مسئولیت این ستاد را برعهده دارد که مقرر شده هر شهرستان اسکان 500 نفر زائر را برعهده بگیرند.
captcha