کد خبر: 3529399
تاریخ انتشار : ۲۱ شهريور ۱۳۹۵ - ۰۸:۱۹

حضور 30 خردسال در جامعة‌القرآن خمین

گروه فعالیت‌های قرآنی: جامعة‌القرآن شهرستان خمین 30 خردسالان را در زمینه حفظ و روخوانی قرآن کریم تحت آموزش دارد.

شیما فرقدانی، مدیر جامعةالقرآن، واحد خردسالان شعبه خمین در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از استان مرکزی، گفت: این مرکز قرآنی به عنوان واحد تخصصی خردسالان از سال 85 تحت نظر جامعة‌القرآن قم در خمین شروع به فعالیت کرد.
وی با بیان اینکه کلاس‌های قرآنی این مرکز با توجه به تفکیک سنی  برگزار می‌شود افزود: برای سنین 4 و 5 سال حفظ موضوعی ،5 تا 7 سال روخوانی و روان‌خوانی و تا سن 12 سال حفظ ترتیبی در سطوح مختلف برگزار می‌شود. هم اکنون تعداد 30 خردسال شامل 12 دختر و 18 پسر در کلاس‌های جامعة‌القرآن خمین طبق برنامه مرکز قم شرکت می‌کنند و بعد از پایان هر دوره به قرآن‌آموزان مدرک همان دوره اعطا می‌شود.
فرقدانی با اشاره به اینکه هر رشته کتاب‌های مختص خود را دارد تصریح کرد: در این مرکز قرآنی سه مربی برای هر دوره حفظ موضوعی ، ترتیبی و روخوانی که دوره‌های تربیت مربی قرآن را در قم گذرانده‌اند حضور دارند.
مدیر جامعةالقرآن خمین برگزاری کلاس‌های قصه‌گویی، شعر، نقاشی، سفال، حضور در اتاق بازی، برگزاری جشن همزمان با اعیاد و سفره هفت سین، جشن یلدا، برنامه‌های مخصوص تاسوعا و عاشورا و جشن الفبای عربی را از جمله برنامه‌های جنبی این مرکز قرآنی بیان کرد.
captcha