به گزارش
خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا) از هرمزگان، به نقل از دفتر مسئول نمایندگی ولی فقیه سپاه سیریک؛ حجتالاسلام اربابی مسئول نمایندگی ولی فقیه سپاه سیریک صبح امروز در جمع کارکنان ناحیه سیریک گفت: روز عرفه، روز معرفت، روز زدودن قلب از غبار عصیان و روز خدا و خدایی شدن است روز عرفه، روز رویش گلستان رحمت، روز نگین انگشتری ذی الحجه و روز دعا و استجابت دعا است.
وی ادامه داد: روز عرفه، روز اشک و ناله، روز حسین و حسینی شدن و روز شکستن بت های درون است. روز عرفه، روز بریدن از خاک و پیوند با افلاک و روز توسل به مقام ربوبیت حضرت حق است.
حجت الاسلام اربابی با اشاره به حدیثی نورانی از رسول گرامی اسلام (ص) که می فرمایند خداوند در هیچ روزی به اندازه روز عرفه بندگان را از آتش دوزخ نمی رهاند ادامه داد درچنین روزی که خداوند نسبت به بندگانش لطف بسیار دارد شایسته است که همه مومنین در این روز بزرگ با اخلاص به در گاه خداون منان روی بیاورند.
وی در پایان بیان کرد: غسل در روز عرفه، زیارت امام حسین (ع) و ذکرتسبیحات حضرت رسول (ص) از مهمترین اعمال روز عرفه است.