سیاوش الفتی، قائممقام دبیر فراکسیون حمایت از صنعت ملی مجلس شورای اسلامی، در گفتوگو با
خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا)، درباره نقش توسعه بخش خصوصی در تحقق اقتصاد مقاومتی اظهار کرد: یکی از اهداف اقتصاد مقاومتی، تقویت بخش خصوصی است و تقویت و فعال کردن این بخش، توسعه و پیشرفت را به همراه دارد و بر همین اساس است که مقام معظم رهبری تأکید فراوانی بر اجرای سیاستهای اقتصاد مقاومتی در این بخش دارند.
لزوم تدوین سند اقتصاد دانشبنیان
وی اظهار کرد: اقتصاد مقاومتی، اقتصادی مردمی و بر پایه امکانات درونی، برونگرا، عدالتمحور، مردمبنیان و نجاتبخش است که در همه شرایط و بحرانها دارای قدرت مقاومت و مقابله با تهاجم اقتصادی دشمن است.
الفتی اضافه کرد: لازمه داشتن اقتصادی پویا و بینالمللی، اجرای کامل سیاستهای اقتصاد مقاومتی است و در این راستا باید نقشه جامع سند اقتصاد دانشبنیان را مهیا کنیم.
لزوم استفاده از مدیران متخصص و انقلابی
مشاور فراکسیون اصناف مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: لازمه دیگر تحقق اقتصاد مقاومتی این است که برای پیشبرد اقتصاد مقاومتی باید از مدیران انقلابی، متخصص و کاربلد استفاده شود.
الفتی ادامه داد: همچنین لازم است که دولت برای سرمایهگذاران داخلی و خارجی شرایط را فراهم کند تا بتوان کشور را به سمت رونق و توسعه اقتصادی حرکت داد.
نقش اتاقهای بازرگانی در تحقق اقتصاد مقاومتی
وی افزود: اتاقهای بازرگانی، از جمله اتاق بازرگانی تهران با تشکیل ستاد اقتصاد مقاومتی، گامهای بزرگی را در این راه برداشته است که امیدواریم دیگر استانها نیز با جدیت این سیاست را پیگیری و اجرا کنند.
قائم مقام دبیر اجرایی فراکسیون حمایت از صنعت ملی مجلس شورای اسلامی در پایان گفت: برنامه ششم توسعه در حال حاضر در کمیسیونهای تخصصی مجلس شورای اسلامی در حال پیگیری است تا جمعبندیهای نهایی صورت گیرد و برنامه برای مصوب شدن به صحن علنی برود و تمام موضوعات اعم از اقتصادی و فرهنگی و افقهای پنج ساله آینده کشور در آن در حال هدفگذاری است و خوشبختانه نمایندگان با جدیت در حال بررسی هستند.