کد خبر: 3530181
تاریخ انتشار : ۲۴ شهريور ۱۳۹۵ - ۱۳:۱۹

شرکت ۲۱ استان کشور در ششمین جشنواره «دف نوای رحمت» در سنندج

گروه هنر: رئیس حوزه هنری کردستان گفت: در ششمین جشنواره سراسری «دف نوای رحمت»، که امروز، 24 شهریورماه در پردیس سینما بهمن سنندج برگزار می شود، از ۲۱ استان کشور شرکت‌کننده حضور دارند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) کردستان، امین مرادی، رئیس حوزه هنری کردستان امروز، 24 شهریورماه در آیین اختتامیه ششمین جشنواره سراسری دف نوای رحمت که در پردیس سینما بهمن سنندج برگزار شد، اظهار کرد: دف و دف‌نوازی در کردستان تنها یک ساز نیست بلکه از دیرباز روح مردم این منطقه با این ساز عرفانی پیوند خورده است.

وی افزود: کمترین چیزی که با شنیدن صدای دف در کردستان به ذهن انسان متبادر می‌شود این است که صدای دف مترادف با نام الله است.

رئیس حوزه هنری کردستان با اشاره به اینکه کردستان مهد فرهنگ و تمدن است و سنندج پایتخت دف جهان است، عنوان کرد: امسال در جشنواره ششم دف نوای رحمت، از ۲۱ استان کشور شرکت‌کننده داریم.

وی بیان کرد: در چهارمین جشنواره دف نوای رحمت از استاد بیژن کامکار تجلیل شد و امسال در ششمین جشنواره از استاد حمیدرضا اردلان، اندیشمند و موزیسین فرهیخته کرد تجلیل خواهد شد.

مرادی اعلام کرد: همچنین روز پنج‌شنبه اجرای گروهی دف‌نوازی ۱۰۰۰ دف را در عمارت خسروآباد سنندج برگزار خواهیم کرد.

دبیر اجرایی جشنواره یادآور شد: در این جشنواره از سیدمحمدزاهد ابراهیمی و سید بهاالدین حسینی، دو نفر از اساتید مداحی استان کردستان تجلیل خواهد شد.

captcha