کد خبر: 3530201
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۲۴ شهريور ۱۳۹۵ - ۱۳:۳۷
آهنگران:

رسانه ارزانترین ابزار در جنگ نرم است

گروه اجتماعی: یک استاد دانشگاه گفت: رسانه ارزانترین، آسانترین و مؤثرترین راه برای ایجاد ارتباط با قشر جوان در جنگ نرم است.

فرنوش آهنگران، استاد دانشگاه آزاد اسلامی واحد ارومیه در گفت‌وگو با خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا) از آذربایجان غربی، گفت: جنگ نرم تلاش علیه باورهای یک ملت با استفاده از ابزار رسانه از طریق  نشر اکاذیب و شایعات برای بی اعتماد کردن مردم نسبت به دولت و حاکمیت آن است.
وی گفت: امروزه دشمن برای ضربه زدن به باورهای دینی و ارزشی یک ملت ارتش فرهنگی خود را قوی تر کرده ودر این راه رسانه و جوانان را بهترین عامل برای رسیدن به اهداف خود می داند.
آهنگران افزود: فضای مجازی به دلیل نداشتن زمان ومکان معین این فرصت را به انسان می¬دهد تا آزادانه و بدون هیچ محدودیتی تمامی کارهای خود را درکم¬ترین زمان انجام دهد.
این استاد دانشگاه با اشاره به اینکه در فضای مجازی هیچ محدودیتی برای انجام کارهایمان نداریم گفت: دشمن از این فرصت ها نهایت استفاده را می کند تا به اعتقادات و ارزش های دینی مردم جوامع اسلامی ضربه بزند.
 عضوهیئت علمی دانشگاه آزاد ارومیه به نقش خطیر و مهم خانواده در برابرفضای مجازی و جنگ نرم اشاره کرد و گفت: در ابتدای امر والدین و خانواده ها خود اطلاعاتی را از موضوع فضای مجازی و جنگ نرم داشته تا بتوانند آگاهی‎های لازم رابه فرزندان و جوانانشان بدهند.
وی ادامه داد: خانواده‎ها باید فرزند و جوان خود را به طور محسوس و نامحسوس در استفاده ی آن‎ها از اینترنت و شبکه‎های اجتماعی نظیر تلگرام و وایبر کنترل کرده و آن‎ها را از آثار و پیامد‎های این شبکه‎ها به شکلی که مورد قبول آن‎ها باشد آگاه کنند.
این استاد دانشگاه با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری که فرمودند در جنگ نرم و مقابله با آن تمامی نهاد‎ها ،سازمان‎ها و حتی مردم نیز مسئولند تصریح کرد: هرچقدر برنامه های فرهنگی  که توسط شهرداری‎ها و مساجد برگزار می‎شود پررنگ‎ترباشد جوانان و نوجوانان به سمت و سوی جنگ نرم و فرهنگ غربی سوق داده نمی‎شوند.
آهنگران ادامه داد: فعالیت‎های فرهنگی مساجد و شهرداری‎ها تاثیر بسزایی در رشد فکری و تحکیم اعتقادات دینی جوانان ایران  و دیگر جوامع اسلامی خواهد داشت.
احمدزاده
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۰:۰۸ - ۱۳۹۵/۰۶/۲۵
0
0
با نظر استاد آهنگران موافقم
captcha