کد خبر: 3530308
تاریخ انتشار : ۲۴ شهريور ۱۳۹۵ - ۱۶:۳۴
غلامی:

بنیان خانواده بزرگترین مانع نظام سرمایه‌داری است

گروه اجتماعی: پژوهشگر حوزه خانواده با تأکید بر اینکه دشمن به دنبال ویران کردن بنیان خانواده است گفت: دشمنان از طریق رسانه مصرف‌گرایی را تبدیل به ارزش و زنان را در بیرن از خانه سرگرم می‌کنند زیرا اگر زن در خانه باشد فکر می‌کند و فکر زنان و استحکام بنیان خانواده بزرگترین مانع نظام سرمایه‌داری است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از استان مرکزی، حجت‌الاسلام  یوسف غلامی، نویسنده حوزه زنان و پژوهشگر خانواده، در نشست عمومی سبک زندگی اسلامی از سری برنامه‌های پنجمین کنگره فرهنگ روستا و عشایر در خمین گفت: پنج میلیون جامعه شناس در خارج از کشور در حال برنامه‌ریزی برای ضربه زدن به ایران هستند.
وی با اشاره به  سخن پیامبر(ص) که فرموند: مردم خواب هستند و وقتی می‌میرند بیدار می‌شوند افزود: در کشور ما افرادی هستند که خوابند، عالم خواب با بیداری تفاوت‌هایی دارد مانند اینکه در خواب داشته‌ها و توانایی‌های خود را نمی‌شناسند، از خطرات آگاه نیستند وظایف و مسئولیت‌های خود را نمی‌داند.
مؤلف «راز یک فریب» ادامه داد: وقتی انسان نمی‌داند داشته‌هایش چیست و سختی برای آنها نکشیده باشد در حفظ آن نیز تلاش نمی‌کند چون این داشته‌ها به راحتی به دستش رسیده است.
حجت‌الاسلام غلامی با بیان اینکه دشمنان می‌خواهند سبک زندگی ما را تغییر دهند تصریح کرد: جامع شناسان آمریکایی اعتقاد دارند باید جوامع سنتی مانند ایران که در مقابل هجوم مقاوم هستند را به گونه‌ای مورد هجمه قرار داد که نه تنها از زندگی خود ناراضی باشند بلکه از گذشته هم متنفر شوند.
وی رسانه‌ها را بهترین ابزار برای تغییر عقاید و رفتار مردم دانست و ادامه داد: رسانه مطالبات مردم را زیاد می‌کند و هنگامی که بستر رشد برای آنها فراهم نباشد در آنها بحران ایجاد می‌کند مانند اینکه برخی از ارزش‌ها را تا جایی تغییر دادند که برخی از جوانان حاضرند تمام سنت‌ها و رسوم گذشته را زیرپا بگذارند.
پژوهشگر حوزه خانواده گفت: دشمنان از طریق رسانه مصرف‌گرایی را تبدیل به ارزش و زنان را در بیرن از خانه سرگرم می‌کنند زیرا اگر زن در خانه باشد فکر می‌کند و فکر زنان و استحکام بنیان خانواده بزرگترین مانع نظام سرمایه‌داری است.
وی با اشاره به اینکه زن ستون خانواده است و از وقتی زن به بیرون از خانه رفت خانه‌ها ویران شدند اضافه کرد: بر مبنای سبک زندگی اسلامی کسب درآمد با مرد است اما دشمنان زنان را به اشتغال مشغول کردند و امروز افکار برخی از زنان را طوری تغییر دادند که کار نکردن را توهین به خود می‌دانند.
حجت‌الاسلام غلامی گفت: چهار درصد مردم زمین، مالک بیش از 80 درصد از سرمایه زمین هستند و شمار زیادی از آنها یهودی‌اند و رسانه در دست این سرمایه‌داران قرار دارد، فروش چین از عروسک باربی از فروش نفت ایران بیشتر است و طراح عروسک، طراح موشک‌های آمریکاست و با این عروسک‌ها امروز جوامع را تغییر داده‌اند.
وی با بیان اینکه دشمنان مانع خود را آموزه‌های دینی می‌دانند اضافه کرد: آنها متوجه شدند جوامع تا زمانی که متدین باشند نمی‌توان آنها را تسلیم کرد، در نظام پزشکی تغییراتی ایجاد کردند و الهی بودن، درمان با ترک گناه، دعا و گیاهان دارویی را از پزشکی گرفتند و به جای آن آزمایش، تجویز دارو و جراحی را وارد کردند.
حجت‌الاسلام غلامی با اشاره به اینکه در نظام پزشکی سبک زندگی اسلامی وجود ندارد ادامه داد: امروز سزارین به جای زایمان طبیعی با هدف کاهش جمعیت به ویژه در کشورهای مسلمان تبلیغ می‌شود. مهمترین غذای کشورهای مستضعف گندم است و این گندم را به جای تنور بر روی آهن که لباس شیطان است تبدیل به نان می‌کنند اما با وجود تمام تهدیدات، امام غایب، ما را حفظ می‌کند و خواهد کرد وگرنه ما در زمینه ضربه زدن به خود و جامعه خودکفا شده‌ایم.
یادآور می‌شود: پنجمین کنگره فرهنگ روستا و عشایر از سه‌شنبه 23 تا پنج‌شنبه 25 شهریورماه به میزبانی خمین در حال برگزاری است.
captcha