کد خبر: 3530325
تاریخ انتشار : ۲۴ شهريور ۱۳۹۵ - ۱۸:۲۵

یازدهمین نشست شورای هماهنگی و توسعه فعالیت‌های قرآنی چهارمحال و بختیاری تشکیل شد

گروه فعالیت‌های قرآنی: یازدهمین نشست شورای هماهنگی و توسعه فعالیت‌های قرآنی چهارمحال و بختیاری با ارائه طرح ملی تلاوت قرآن کریم و ارائه گزارشی توسط ریاست جهاد دانشگاهی به عنوان رئیس کمیته قرآن در فضای مجازی تشکیل شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از چهارمحال و بختیاری، حجت‌الاسلام و المسلمین محمدعلی نکونام، نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه شهرکرد، ظهر امروز 24 شهریور در یازدهمین نشست شورای هماهنگی و توسعه فعالیت‌های قرآنی چهارمحال و بختیاری که با حضور مسئولان قرآنی و فرهنگی استان در دفتر امام جمعه شهرکرد برگزار شد، توسعه فعالیت‌های قرآنی و هماهنگ کردن فعالان قرآنی چهارمحال و بختیاری را اهداف تشکیل شورای هماهنگی و توسعه فعالیت‌های قرآنی استان دانست و گفت: همه کمیته‌هایی که در این نشست شکل می‌گیرد باید در راستای این اهداف حرکت کنند تا شاهد رونق فعالیت‌های قرآنی در استان باشیم.
حجت‌الاسلام نکونام با تأکید بر اینکه در حوزه پژوهش‌های قرآنی کمیته‌های مختلف باید تشکیل شود و فعالیت‌های قرآنی در این کمیته‌ها باید با هدف هماهنگ کردن و توسعه فعالیت‌های قرآنی استان باشد، افزود: رشته‌های علوم قرآنی در تمام مقاطع دانشگاهی باید در استان ایجاد گردد تا به توسعه علوم قرآنی کمک کند.
وی با اشاره به اینکه در دانشگاه‌ها ظرفیت زیادی برای گسترش علوم قرآنی وجود دارد، اظهار کرد: زمینه خیلی زیادی برای توسعه فعالیت‌های قرآنی در بین دانشجویان وجود دارد و اگر کمیته پژوهش قرآن بتواند به خوبی در میدان حاضر گردد و از توانایی‌های این بخش استفاده کند، می‌تواند فعال‌ترین کمیته قرآنی استان باشد.

یازدهمین نشست شورای هماهنگی و توسعه فعالیت‌های قرآنی چهارمحال و بختیاری تشکیل شد

حجت‌الاسلام نکونام آقای داوری را از کسانی خواند که با خلوص نیت در زمینه نشر فعالیت‌های قرآنی تلاش می‌کند و تصریح کرد: تا جایی که امکان دارد باید به انجام چنین برنامه‌های قرآنی کمک کرد زیرا این کلاس های قرائت قرآن در سنین نوجوانی اصل و ریشه است.
امام جمعه شهرکرد با بیان اینکه اگر امروز فرهنگ قرآن و انس با قرآن در جامعه گشترش پیدا کند، سلامت جامعه تامین می‌شود، افزود: لایه‌های خطرناکی که روز به روز در جامعه در حال گسترش است درمان آن با قرآن است.
رئیس شورای هماهنگی و توسعه فعالیت‌های قرآنی استان قرآن را شفا دانست و گفت: اگر جنبه‌های عملی  و تدبر در قرآن را ترویج دهیم و فعالیت‌های قرآنی توسعه پیدا کنند، درمان دردهای جامعه خواهد بود.

یازدهمین نشست شورای هماهنگی و توسعه فعالیت‌های قرآنی چهارمحال و بختیاری تشکیل شد

وی اظهار کرد: همه دغدغه‌مندان به اشکال مختلف در جامعه دردمند هستند و قرآن و گسترش فعالیت‌های قرآنی درمان این دردهاست.
حجت‌الاسلام نکونام با بیان اینکه در فضای مجازی باید بسیار کار کرد، زیرا دشمن هم بسیار کار می‌کند، افزود: اکثر محتواهای فرهنگی و قرآنی ما در فضای مجازی به زبان فارسی است، این خوب است ولی نباید از زبان انگلیسی نیز غافل باشیم، در این زمینه خیلی ضعیف هستیم.
وی با تاکید بر اینکه ما علاوه بر اینکه معارف ارزشی و قرآنی را با زبان فارسی انتشار می‌دهیم باید با زبان انگلیسی نیز منتشر کنیم، عنوان کرد: ما نباید به آنچه هست قانع باشیم و باید با دیدن قله‌ها رو به جلو گام برداریم.
نماینده ولی فقیه در استان بودجه شورای توسعه فعالیت‌های قرآنی را کمک به برگزاری وگسترش برنامه‌های قرآنی دانست و گفت: برای تقسیم بندی این بودجه باید جلسه جداگانه‌ای گذاشت و این بودجه باید به گونه‌ای تقسیم شود که همه مجموعه‌ها از آن بهره‌مند شود، هرچند طبیعی است اگر مجموعه‌ای فعالیت بیشتری انجام دهد بودجه بیشتری به آن اختصاص می‌یابد.
به گزارش ایکنا در پایان یازدهمین نشست شورای هماهنگی و توسعه فعالیت‌های قرآنی چهارمحال و بختیاری تعیین تخصیص بودجه این شورا بین مجموعه‎‌های قرآنی، تشکیل کمیته فضای مجازی توسط جهاد دانشگاهی استان، تشکیل کمیته پژوهش‌های قرآنی و دعوت از آموزش و پرورش جهت در اختیار گذاشتن فضاهای بدون استفاده برای برگزاری کلاس‌های قرآنی موسسات قرآن استان تصویب شد.


یازدهمین نشست شورای هماهنگی و توسعه فعالیت‌های قرآنی چهارمحال و بختیاری تشکیل شد

مسعود داوری،مدیر موسسه قرآن و عترت نسیم وحی شهرکرد و پیشکسوت قرآنی استان، از اجرای طرح ملی تلاوت قرآن در استان خبر داد و گفت: 150 نفر در طرح ملی تلاوت قرآن در استان ثبت‌نام کردند که 50 نفر به خاطر محدویت‌های موجود از طرح خارج شدند و 100 نفر موفق به گذراندن این طرح شدند.
وی گفت: هدف از برگزاری طرح ملی تلاوت در استان این است که قاریان استانی به الگوی قاریان عالم عامل تبدیل شوند و مروج قرائت معناگرا باشند.
به گزارش ایکنا وحید خلیلی، رئیس جهاد دانشگاهی استان، به عنوان رئیس کمیته  قرآن در فضای مجازی به تشریح برنامه‌های قرآنی انجام گرفته توسط جهاد دانشگاهی پرداخت و رمز موفقیت در فضای مجازی را ابتدا تولید محتوا و سپس انتشار آن‌ها در فضای مجازی دانست.
captcha