کد خبر: 3532198
تاریخ انتشار : ۰۵ مهر ۱۳۹۵ - ۰۸:۳۶

حضور جانبازان در محافل قرآن تداوم ارزش‌آفرینی آن‌هاست

گروه اجتماعی: مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان مرکزی گفت: جانبازان در هشت سال دفاع مقدس حماسه‌آفرینی کردند و امروز نیز در صف اول پاسداری از ارزش‌های نظام و انقلاب حضور دارند، شرکت آن‌ها در جلسات آموزشی قرآن و مسابقات قرآنی در تداوم ارزش‌آفرینی‌ها در دوران دفاع مقدس است.

حجت‌الاسلام والمسلمین حسن هنرمند، مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان مرکزی در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از استان مرکزی، گفت: ایثارگران حامیان خوبی برای ترویج فرهنگ قرآنی هستند آنها در زمان جنگ به این کتاب آسمانی و امام خود لبیک گفتند و از دین خدا دفاع کردند.
وی افزود: همه وظیفه دارند قرآن را به عنوان مقدس‌ترین کتاب یاد بگیرند و از رهنمودهای این معجزه پیامبر(ص) در زندگی اجتماعی و خصوصی بهره ببرند، جانبازان در هشت سال دفاع مقدس حماسه آفرینی کردند و آنها امروز نیز در صف اول پاسداری از ارزش‌های نظام و انقلاب حضور دارند، شرکت آنها در جلسات آموزشی قرآن و مسابقات قرآنی در تداوم ارزش‌آفرینی‌ها در دفاع مقدس است.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان مرکزی گفت: ایثارگران حامیان خوبی برای ترویج فرهنگ قرآنی هستند آنها در زمان جنگ به این کتاب آسمانی و امام خود لبیک گفتند و از دین خدا دفاع کردند.
وی افزود: همه وظیفه دارند قرآن را به عنوان مقدس‌ترین کتاب یاد بگیرند و از رهنمودهای این معجزه پیامبر(ص) در زندگی اجتماعی و خصوصی بهره ببرند، جانبازان در هشت سال دفاع مقدس حماسه آفرینی کردند و آنها امروز نیز در صف اول پاسداری از ارزش‌های نظام و انقلاب حضور دارند، شرکت آنها در جلسات آموزشی قرآن و مسابقات قرآنی در تداوم ارزش‌آفرینی‌ها در دفاع مقدس است.
حجت‌الاسلام هنرمند تصریح کرد: برگزاری کلاس‌های حفظ قرآن، آموزش مفاهیم، تفاسیر و تاریخ قرآن و واحدی به نام آموزش‌های روخوانی و روانخوانی قرآن از جمله اقدامات بنیاد شهید در جهت بهره‌مندی هرچه بیشتر ایثارگران استان مرکزی از قرآن است، بسیاری از جانبازان بیش از 10 جزء قرآن را حفظ هستند که به همراه خانواده شهدا موفق به کسب عناوین برتر در مسابقات کشوری و استانی شده‌اند.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان مرکزی ادامه داد: وجود 14 هزار جانباز، 6 هزار شهید و 800 آزاده در استان مرکزی نشان دهنده حضور فعال مردم استان مرکزی در دوران هشت سال دفاع مقدس است.
 وی با بیان اینکه خدمات ارائه شده توسط ایثارگران به کشور را به هیچ طریقی نمی‌توان جبران کرد افزود: یکی از مسئولیت‌های مهم مدیران رسیدگی به مشکلات این قشر و معرفی آنها به نسل جوان است و به همین منظور درباره زندگی آنها در استان مرکزی کتاب و فیلم چاپ و ساخته شده است.
حجت‌الاسلام هنرمند در پایان با تقدیر از خبرگزاری ایکنا عنوان کرد: این خبرگزاری همواره همراه و همکار بنیاد شهید در ترویج ارزش‌های اسلامی و ایثارگری‌های شهدا، جانبازان و آزادگان بوده است.
captcha