حجت الاسلام و المسلمین احمد شرفخانی، معاون فرهنگی و اجتماعی سازمان اوقاف و امور خیریه، در گفتوگو با
خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا)، با تشریح برنامههای این سازمان در جهت سیاستهای ابلاغی مقام معظم رهبری در خصوص خانواده، گفت: جلسات متعددی را برای برنامه ریزی برای خود مجموعه و برای عموم داشتیم. بر این اساس در سازمان اوقاف طرحی برنامهریزی شد که بر اساس آن استفاده از ظرفیت بقاع متبرکه را برای بحث آموزش و ارتقای خانواده طراحی کنیم.
معاون فرهنگی و اجتماعی سازمان اوقاف و امور خیریه تصریح کرد: این آموزشها به عنوان سبک زندگی و تعالی خانواده مشخص شده است. علت انتخاب این طرح هم، استفاده بیش از پیش خانوادهها و حضور آنها در این امکان بود، که باید از این ظرفیتهای آموزشی استفاده کرد. برخی از سرفصلهایی هم که رهبر معظم انقلاب ابلاغ کرده بودند بحث آموزش است که ما این سرفصل را در دستور کار خود قرار دادیم.
استفاده از ظرفیت مبلغین در حوزه آموزش خانوادهوی گفت: جدا از این موضوع ما باید بتوانیم از ظرفیت مبلغین در حوزه آموزش خانواده استفاده و از کارشناسهای مرتبط نهایت بهره را ببریم. لذا یکی از کارهایی که از چندسال پیش شروع کردهایم، بحث خیمههای معرفت با موضوع آموزش و مشاوره خانواده در بقاع متبرکه است که یکی از موضوعات اصلی آن هم مسئله تحکیم خانواده بوده است.
شرفخانی ادامه داد: احساس میکردیم که در حوزه خانواده باید کاری کنیم که اگر مشکلی کوچکی پیش آمد خانواده دچار از هم پاشیدگی نشود. لذا ضرورت داشت که با مشاوره و آموزش این موضوعات را به تفاهم ختم کنیم و استحکام خانواده را ایجاد کنیم، لذا این موضوع نیز در دستور کار قرار گرفت.
برپایی خیمههای معرفت در طول سالمعاون فرهنگی و اجتماعی سازمان اوقاف و امور خیریه بیان کرد: علاوه بر موضوع خیمههای معرفت که در زمانهای مناسبتی برپا میشد، بحث خیمههای معرفت در طول سال علی الخصوص روزهای پنجشنبه و جمعه را در دستور کار قرار دادهایم. در حال حاضر نیز اعزام مبلغ به صورت هفتگی را انجام میدهیم و هر منطقه از کشور را زیر پوشش این طرح قرار خواهیم داد.
راهاندازی سامانه مشاوره ملیوی با اعلام این خبر که بحث آموزش غیرحضوری خانوادهها در دستور کار سازمان اوقاف قرار گرفته است، گفت: باتوجه به این موضوع راهاندازی سامانه مشاوره ملی را در دستور کار قرار دادهایم. البته زیرساختهای سامانه مشاوره در سطح ملی زمانبر است و دوستان ما در حال انجام این کار هستند. البته ساختار نیروی انسانی آن تامین شده و دورههای آموزش جدی را در این زمینه برای طلاب، روحانیون و کارشناسان داشتهایم. تنها بخش نرمافزاری و ساختار اجرایی این سامانه باید طراحی شود که امیدواریم در آیندهای نه چندان دور این موضوع تکمیل شود.