کد خبر: 3532403
تاریخ انتشار : ۰۳ مهر ۱۳۹۵ - ۱۰:۲۰

مراسم درهای باز مسجد «لیبرتی‌ویل» برای دومین سال پیاپی

گروه بین‌الملل: مسجد «لیبرتی‌ویل» در شیکاگو امروز، سوم مهرماه میزبان دومین مراسم درهای باز با هدف پاسخگویی به سؤالات حاضران در مورد اسلام است.

مراسم درهای باز مسجد «لیبرتی‌ویل» برای دومین سال پیاپی
به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از پایگاه خبری «دیلی هرالد»، مسجد لیبرتی‌ویل که در سال 1751 تأسیس شده است، با توزیع حدود 3500 کارت دعوت بین ساکنین منطقه قصد دارد، برای دومین سال مراسم درهای باز خود را با ارائه مباحثی درباره جهاد، تصورات نادرست در مورد اسلام، و زن در اسلام، برگزار کند.
دکتر امین ندیم، مدیر مسجد در این باره گفت: مسجد ما تاکنون مورد تهدید اسلام‌ستیزانه قرار نگرفته است و ما هیچ برنامه امنیتی برای اجرای این مراسم نداریم.
وی با اشاره به اینکه مسجد لیبرتی‌ویل حدود 2500  عضو دارد، افزود: علاوه بر مراسم درهای باز، برنامه‌های زیادی در واکنش به حوادث تروریستی در دنیا با همکاری سازمان‌ها و ادیان دیگر در این مسجد اجرا می‌شود که امیدواریم به تغییر عقاید غیرمسلمانان در مورد اسلام کمک کند.
ندیم اقدامات تروریستی افراط‌گرایان در نقاط مختلف را برای مسلمانان آمریکا بسیار ناراحت کننده توصیف کرد و گفت: مسلمانان آمریکا نیز مانند سایر مردم این کشور با افراط‌گرایی مخالف هستند.
نتایج نظرسنجی‌ها در آمریکا نشان می‌دهد که بیشتر آمریکایی‌ها اطلاعات بسیار کمی درباره مسلمانان و دین اسلام دارند و همین امر موجب شده که مسلمانان با تقویت مشارکت‌ اجتماعی و سیاسی خود در جهت ترویج اصول و ارزش‌های اسلامی و معرفی آن به غیرمسلمانان تلاش کنند.
captcha