کد خبر: 3533396
تاریخ انتشار : ۰۶ مهر ۱۳۹۵ - ۱۰:۱۴
ناصری:

جاده‌های مسیر اربعین هنوز حادثه‌‌‎خیز هستند

گروه اجتماعی: رئیس پلیس‌راه استان ایلام گفت: متأسفانه به‌ اندازه کافی تابلو و علائم هشداردهنده در جاده‌های استان وجود ندارد‌ و بسیاری از جاده‌های ایلام کماکان حادثه‌خیز هستند.

محسن ناصری، رئیس پلیس راه استان ایلام در گفت‌وگو با خبرگزاری بین المللی قرآن (ایکنا) از ایلام، در مورد وضعیت راه‌های استان ایلام برای اربعین، اظهار کرد: تمام معایب جاده‌های استان توسط کارشناسان پلیس‌راه احصاء و در جلسات مختلف ستاد اربعین استان مطرح شده است.
وی با بیان اینکه محور رضاآباد- کنجانچم، جاده اختصاصی شرکت نفت آذر و سه‌راهی جند الله همچنان حادثه‌خیز هستند، تصریح کرد: باید برای اصلاح این نقاط اقدامات لازم انجام گیرد و علاوه بر این باید تمام راه‌های فرعی و خاکی منتهی به پایانه مرزی مسدود و ترددها مدیریت شود تا شاهد وقوع حوادث نباشیم.
وی ادامه داد: مسیر «بان رحمان» و «مار بره» برای استفاده در مواقع اضطراری باید ایمن‌سازی شوند و در غیر این صورت تردد در آن بدون حادثه نخواهد بود و خطرآفرین است.
رئیس پلیس‌راه استان با تاکید بر اینکه چهار بانده شدن چهار کیلومتر مانده به شهر مهران بار ترافیکی زیادی را برمی‌دارد، گفت: با اشاره به اینکه جاده‌های استان کوهستانی هستند لذا باید با نصب گاردریل و دپوی خاک در حاشیه جاده از پرتاب خودروها به داخل دره‌ها جلوگیری شود.
ناصری با انتقاد از نبود تابلو و علائم هشدار دهنده در جاده‌های استان، عنوان کرد:  پلیس‌راه استان زحمت بسیاری از نواقص جاده‌ای را به دوش می‌کشد، بنابراین در این همایش نیازمند کمک زائران هستیم.
ناصری با تأکید بر اینکه در ایام اربعین باید از اتوبوس‌های سالم و بدون نقص فنی استفاده شود، گفت: متأسفانه در سنوات گذشته رؤیت شد که اتوبوس‌ها از تک راننده استفاده می‌کنند که بسیار خطرناک و برخلاف قانون است و حتماً باید هر اتوبوس دارای دو راننده باشد.
وی با بیان اینکه در بین مسیر با دوربین‌ها تمام امور رانندگان کنترل و رصد و با هرگونه تخلف برخورد قانونی و قاطع می‌شود، اظهار کرد: اربعین بزرگ‌ترین مأموریت کشوری است و امکانات ملی می‌طلبد و با توجه به تعیین چند استان به‌ عنوان معین استان ایلام برنامه‌ریزی‌های لازم در ستاد اربعین انجام خواهد گرفت.
رئیس پلیس‌راه ایلام ادامه داد: از سال گذشته تاکنون اقداماتی در حوزه توسعه راه‌های استان انجام‌ شده اما در حال حاضر قابل‌استفاده نیستند، یعنی فقط خاک‌برداری شده‌اند؛ بنابراین راه و شهرسازی باید باتوحه به فرصت کم مانده به اربعین با سرعت بیشتری به رفع نواقص جاده‌ها اقدام کند.
ناصری با تأکید بر اینکه دوربین کنترل و ثبت تخلف در سطح جاده‌های استان باید افزایش پیدا کند تا کنترل سرعت خودروها آسان‌تر شود، ادامه داد: پیچ‌های حادثه‌ساز و شانه‌های خطرناکی در جاده‌های استان وجود دارد که باید حتماً برای برداشته آن‌ها برنامه داشت.
وی تصریح کرد: سال گذشته در ایام اربعین بیش‌ترین تصادفات در محور حمیل – ایلام به دلیل نبودن گاردریل اتفاق افتاد که متأسفانه این مشکل کماکان وجود دارد.
رییس پلیس راه ایلام خط‌کشی مسیر حمیل - مهران را بسیار ضروری اعلام و عنوان کرد: برای اربعین جاده‌ها استان نیاز مبرم به خط‌کشی و مشخص شدن باندهای تردد دارد.
captcha