کد خبر: 3533548
تاریخ انتشار : ۰۹ مهر ۱۳۹۵ - ۰۰:۰۶

بهره‌مندی26 خردسال از دوره حفظ موضوعی قرآن به روش اشاره

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: 26 قرآن‌آموز خردسال از دوره حفظ موضوعی قرآن به روش اشاره شعبه اختیاریه جامعةالقرآن الکریم بهره‌مند می‌شوند.

منیر روحی، مسئول روابط عمومی مؤسسه فرهنگی قرآن و عترت جامعةالقرآن الکریم و اهل‌البیت(ع) استان تهران در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)،  با اشاره به فعالیت‌های شعبه اختیاریه این مرکز، گفت: در حال حاضر ین شعبه در حال حاضر 26 قرآن‌آموز خردسال در دوره حفظ موضوعی قرآن به روش اشاره شرکت کرده‌اند.
وی ادامه داد: 30 نفر از بانوان و بزرگسال و در کنار آن 30 نفر از خردسالان نیز در دوره‌های حفظ شرکت کرده‌اند. همچنین دو نفر از حافظان قرآن این شعبه یکی در 10 جزء و پنج جزء در مسابقات قرآن میان شعب جامعةالقرآن استان تهران رتبه نخست را کسب کردند.
 روحی اضافه کرد: علاقه‌مندان برای ثبت نام در دوره‌های ترم پاییزه این شعبه به صورت حضوری به  شعبه مسجد امام جعفر صادق(ع) (اختیاریه) جامعةالقرآن الکریم در اختیاریه شمالی، خیابان شهید جهان‌نیا مراجعه کنند و یا برای دریافت اطلاعات بیشتر با شماره 22567994 تماس بگیرند.
captcha