کد خبر: 3534431
تاریخ انتشار : ۱۰ مهر ۱۳۹۵ - ۱۲:۵۹

نمایشگاه «از مدرسه تا سنگر شهادت» در یاسوج گشایش یافت

گروه اجتماعی: نمایشگاه از مدرسه تا سنگر شهادت به‌منظور گرامیداشت یاد و خاطره 464 دانش‌آموز شهید کهگیلویه و بویراحمد گشایش یافت.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از کهگیلویه و بویراحمد، به نقل از روابط عمومی آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد، هادی زارع‌پور، مدیرکل آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد روز گذشته، 9 مهرماه اظهار کرد: تصاویر زیبایی از صحنه‌های میدان رزم دانش‌آموزان شهید این استان در دوران هشت سال دفاع مقدس در این نمایشگاه به نمایش گذاشته شده است.
وی آشنایی خانواده‌ها و نسل امروز را با نقش برجسته و آرمان‌های نوجوانان و دانش‌آموزان شهید در دوران هشت سال دفاع مقدس را از اهداف برپایی این نمایشگاه ذکر کرد.
مدیرکل آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد افزود: یک کلاس درس نیز در این نمایشگاه تشکیل و در مسیری از این کلاس با عنوان تا سنگر شهادت صحنه‌هایی از دلاورمردی، اتحاد، شجاعت و پیروی از ولایت رزمندگان به نمایش گذاشته شده است.
زارع‌پور بیان کرد: همچنین بخش‌هایی از پشتیبانی زنان و دختران در دفاع مقدس و بیمارستان‌های صحرایی جبهه‌های جنگ به‌صورت عملی در این نمایشگاه اجرا می‌شود.
یادآور می‌شود، کنگره یک‌هزار و 880 شهید استان کهگیلویه و بویراحمد 11 تا 15 مهرماه سال‌جاری با حضور جمعی از مسئولان و مقامات ارشد کشوری و استانی در یاسوج برگزار می‌شود، ضمن اینکه این نمایشگاه تا پایان اجلاسیه شهدا برپاست.
captcha