کد خبر: 3534442
تاریخ انتشار : ۱۰ مهر ۱۳۹۵ - ۱۳:۲۰

اقدامات پژوهشی سرلوحه کارهای آموزشی دانشجویان باشد

گروه اندیشه: رئیس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند با بیان اینکه تنها در کار آموزش نباید علم‌آموزی مد نظر باشد، ادامه داد: کار پژوهشی نیز باید سرلوحه کارهای آموزشی دانشجویان باشد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان جنوبی، کاظم قائمی، رییس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند امروز، 10 مهرماه در جلسه معارفه دانشجویان جدید الورود ضمن تسلیت ایام محرم، گفت: دوران دانشجویی دوران با ارزش و با اهمیتی است که باید از این دوران به نحو احسند استفاده کنیم تا در آینده حسرت زمان‌‌های از دست رفته را نخوریم.

وی ادامه داد: از دوران فراگیری علم و دانش باید طوری بهره‌مند شویم که در آینده فردی موفق و مفیدی برای جامعه باشیم.

رییس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند، عنوان کرد: دوران دانشجویی از دوران با ارزش در زندگی هر فرد است که با بهره‌مند شدن از علم و دانش در این دوران خواهید توانست به اهداف بزرگی دست پیدا کنید.

قائمی بیان کرد: به لطف نظام جمهوری اسلامی، تحصیل برای دانشجویان آسان شده و در این عرصه از امکانات بسیار خوبی برخوردار هستند.

وی با بیان اینکه دانشگاه، با وجود دانشجویان جلوه می‌کند، افزود: دانشجویان در کنار آموزش باید به کار پژوهشی نیز بپردازند تا بتوانند از علمی که آموخته‌اند، بهره‌مند شوند.

رییس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند با بیان اینکه تنها در کار آموزش نباید علم‌آموزی مد نظر باشد، ادامه داد: کار پژوهشی نیز باید سرلوحه کارهای آموزشی دانشجویان باشد.

قائمی، دانشجویان را به ترغیب در کارهای فرهنگی دعوت کرد و یادآور شد: تحقیق کنید تا به درجات بزرگی برسید و در این محیط امن به فراگیری هر چه بیشتر دانش بپردازید و نهایت استفاده را از عمر خود ببرید.

captcha