کد خبر: 3534600
تاریخ انتشار : ۱۱ مهر ۱۳۹۵ - ۰۷:۳۶
بیرانوند خبر داد:

اعزام بیش از 8 هزار دانش‌آموز ایلامی به مناطق عملیاتی

گروه اجتماعی: مدیرکل آموزش و پرورش ایلام گفت: هشت هزار و 500 دانش‌آموز دختر و پسر پایه اول و سوم متوسطه در نقاط مختلف استان ایلام امسال به اردوهای راهیان‌نور و بازدید از مناطق عملیاتی اعزام می‌شوند.

به گزارش خبرگزاری بین المللی قرآن (ایکنا) از ایلام، علی بیرانوند، مدیر کل آموزش و پرورش استان استان ایلام روز گذشته دهم مهر ماه در آیین افتتاح اردوهای راهیان‌نور دانش‌آموزی ایلام اظهار کرد: در دنیای پرآشوب و جنگ کنونی کشور ایران و نسل جوان و نوجوان باید همچون نسل‌های گذشته در برابر همه هجمه‌های فیزیکی و فرهنگی دشمنان آمادگی مقابله داشته باشند.
وی افزود: هر چند ملت ایران مردمی طالب و خواهان صلح و آرامش هستند اما درکتب درسی دانش‌آموزان مفاهیم و درس‌هایی با محتوای ایثار و شهادت و با هدف آمادگی روحی و رزمی نسل جدید برای مقابله با هرگونه تهاجم و دست یازی به این سرزمین تدوین شده است.
بیرانوند یادآور شد: اعزام دانش‌آموزانی که به لحاظ سنی فاصله زمانی زیادی با جنگ و دفاع مقدس دارند به مناطق عملیاتی و یادمان‌های جنگ تحمیلی می‌تواند تا حدود زیادی این بچه‌ها را با فضای جنگ و آن دوران آشنا کند و یاد شهدا و رزمندگان را برای این افراد زنده گرداند.
مدیر کل آموزش و پرورش ایلام ابراز امیدواری کرد: دانش‌آموزان در این سفرهای معنوی و پربار بیشترین و بهترین استفاده‌ها را برده و به نحو مطلوب با سختی‌ها و کمبودهای کشور و مناطق جنگی در آن زمان آشنا شوند و از نزدیک رشادت‌ها و ایثارگری جوانان هم سن و سال خود در آن ایام را لمس کنند.
وی در پایان گفت: دانش‌آموزان باید روحیه بسیجی خود را با الگوگیری از شهدای جنگ تحمیلی تقویت کرده و در همه عرصه‌های علمی، فرهنگی، مذهبی، مقابله با دشمنان و ... بسیجی وار گام بردارند و هر لحظه آماده دفاع از سرزمنشان باشند.
captcha