کد خبر: 3535093
تاریخ انتشار : ۱۲ مهر ۱۳۹۵ - ۱۲:۲۲
از ابتدای تاسیس قرارگاه جهاد اقتصادی؛

3 هزار کارگاه در روستاهای خراسان جنوبی ایجاد شد

گروه اجتماعی: مسئول بسیج سازندگی خراسان جنوبی خبر داد: از ابتدای تاسیس قرارگاه جهاد اقتصادی، 3 هزار کارگاه با اعتبار ٢٧میلیارد تومان در روستاهای استان ایجاد شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان جنوبی، محمد زهرایی، مسئول بسیج سازندگی خراسان جنوبی امروز، ١٢مهرماه در دیدار با اعضای بسیج سازندگی گفت: در سال ٩۵ حدود هزار نفر در قالب ١۵ تا ٢٠ گروه جهادی مهمان خراسان جنوبی بودند که یک نمونه آن گروه جهادی دندانپزشکی با حضور ۶٠ دندانپزشک بود که یک میلیارد مصالح دندانپزشکی استفاده کردند اما برای ما فقط ۵٠ میلیون هزینه داشت .

وی اظهار کرد: یکی دیگر از گروه‌های جهادی گروه جهادی رشد بود که در منطقه قهستان ١٠٠دانش آموز مستعد را شناسایی کردند تا از آموزش‌های آنان استفاده کنند.

مسئول بسیج سازندگی خراسان جنوبی با اشاره به اینکه در شش ماهه اول سال ٩۵ تعداد ۶٠٠ نفر در قالب ٣۶٠ گروه جهادی در استان فعالیت کردند، بیان کرد: همچنین به طور سالانه 100 تا ۶٠٠ پروژه کوچک و عام المنفعه برداشتیم

زهرایی ادامه داد: در جهت کمک به دولت در محرومیت‌زدایی با ١١دستگاه اجرایی تفاهم‌نامه بستیم و در حال حاضر ١٠٠ پروژ در حال اتمام داریم.

وی یادآور شد: از ابتدای تشکیل قرارگاه جهاد اقتصادی ٣هزار کارگاه کوچک ایجاد کردیم و برای آن ٢٧میلیارد تومان هزینه کرده، ۶ هزار نفر را آموزش عمومی و ۴ هزار نفر را آموزش خصوصی دادیم.

captcha