حجتالاسلام والمسلمین سیدعلی موسویدارابی، نویسنده و پژوهشگر علوم قرآنی در گفتوگو با
خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) گفت: کتاب جدیدی در دست نگارش دارم که عنوان آن «علوم قرآنی از نگاه اهل بیت(ع)» است و جلد نخست آن به تازگی آغاز شده و تا یک سال دیگر به پایان میرسد و پیشبینی میشود مشتمل بر سه جلد شود.
وی افزود: در اغلب دانشگاههای کشور کتابها یا جزوههایی تدریس میشود که علوم قرآنی را از نگاه اهل سنت مورد توجه قرار داده و از نظرات آنها استفاده شده است. به عنوان مثال در کتابهای دانشگاهی به کتاب «الاتقان فی علوم القرآن» سیوطی استناد شده، در حالی که منابع شیعی فراوانی وجود دارد که مورد بیتوجهی قرار گرفته است.
حجتالاسلام موسویدارابی ادامه داد: در رابطه با بیتوجهی نسبت به دیدگاه شیعه و اهل بیت(ع) در کتابهای دانشگاهی تأمل کردم و به نظر رسید در این حوزه با خلأ روبرو هستیم. به همین دلیل برای رفع آن به سراغ روایات و احادیث شیعی رفتم و همه روایاتی که مربوط به اهل بیت(ع) درباره علوم قرآنی است را جمعآوری میکنم.
وی تصریح کرد: علاوه بر علوم قرآنی در بسیاری از حوزهها کمبودها و خلأهایی وجود دارد که اهل فن و اندیشمندان باید این موارد را شناسایی کرده و در راستای رفع آن برآیند؛ چرا که جامعه دانشگاهی و حوزوی نیازمند آنها هستند.
گفتنی است، از حجتالاسلام والمسلمین سیدعلی موسویدارابی تاکنون کتابهای متعددی به چاپ رسیده است که از جمله آنها میتوان به «نصوص فی علوم القرآن» و «النص الخالد لم و لن یحرف ابدا» اشاره کرد.