به گزارش
خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) از چهارمحال و بختیاری، حجت الاسلام و المسلمین سید محمدحسن ابوترابیفرد، نایب رئیس اول مجلس نهم، امروز 15 مهرماه در دومین اجلاسیه کنگره عظیم 2400 شهید استان و گرامیداشت سالروز سفر تاریخی مقام معظم رهبری به استان که با حضور مسئولان استان وخانواده شهدا و عموم مردم در مصلی امام خمینی شهرکرد برگزار شد، با اشاره به خطبه نخست امام حسین(ع) هنگام ورود به کربلا و توجه به حرکت انبیای الهی مبتنی بر توحید و معرفت خداوند، گفت: اگر وصایای امام خمینی و شهدای انقلاب اسلامی را مطالعه کنیم همه نشان از حرکت بر مبنای توحید است.
وی با اشاره به اینکه شهدا جز برای خدا قدرت دیگری قائل نبودند، افزود: شهدا قدرت خدا را حاکم می دانستند و ما نیز امروز و فردا باید با نگاه توحیدی نقشه راهمان را روشن کنیم.
حجت الاسلام ابوترابیفرد یکی از ویژگی های بارز امام حسین را بی اعتنایی به مرگ خواند و افزود: شهدا قبل از شهادت زیبا بودند ولی آن ها با انتخاب شهادت زیبایی خود را صدها برابر کردند.
وی با بیان اینکه رهبر معظم انقلاب دو حاجت بسیار والا دارند و اولین آن ها فرج امام عصر(عج) است، گفت: دومین حاجت رهبری نائل آمدن به مقام رفیع شهادت است که این اقتدای واقعی به امام حسین(ع) است.
حجت الاسلام ابوترابیفرد قدرتمند بودن ایران در جهان و منطقه را مرهون روحیه فداکاری و شهادت طلبی شهدا و رهبری دانست و اظهار کرد: مقاومت های اسلامی در سوریه، لبنان، عراق، یمن، فلسطین و سراسر عالم محصول مدرسه ای است که آموزگازان آن شهدای ما هستند.
نایب رئیس اول مجلس نهم اشتیاق امام حسین به شهادت را وصف ناپذیر خواند و تصریح کرد: این مدرسه عاشوراست و شهدا به این مدرسه اقتدا کردند.
وی راه حسینی را راه عزت و استقلال و آزادگی خواند و گفت: راه حسینی ما را بر استکبار جهانی پیروز کرده و ستون فقرات آمریکا و قدرت های زیاده خواه جهان را خواهد شکست.
نایب رئیس اول مجلس نهم کسبه و بازاریان را به تلاش و صداقت و امانت داری توصیه کرد و رضای خدا را شاخص تمام اعمال خواند و افزود: مدیران و مسئولین و کارکنان دولت نباید مانعی در برابر توسعه کشور باشند و کشور به یک حرکت اصلاحی برای اصلاح نظام اداره، کاهش هزینه ها، افزایش بهره وری، ارتقای کارایی و ایفای مسئولیت در راستای اقتصاد مقاومتی نیاز جدی دارد.
وی با بیان اینکه آنچه این روزها می شنویم گوشه ای از مشکلات نظام اداری ماست، گفت: این مشکلات در طول سال ها به دلیل عدم مراقبت، غفلت و اشتباه بود؛ گمان ما این بود که برای اداره بهتر کشور باید دستگاه اداری کشور را بزرگ کنیم ولی این اشتباه بود و باید برای اداره بهتر کشور هر کاری که مردم در کشور می توانند انجام دهند به آن ها بسپاریم و کارهایی که از عهده مردم بر نمی آید را به دستگاه اداری بدهیم.
حجت الاسلام ابوترابیفرد تمام دستاوردهای امروز انقلاب اسلامی را حاصل صبر در دفاع مقدس دانست و ادامه داد: رشد و توسعه علمی، پزشکی، رشته های فنی و دیگر زمینه ها حاصل تجربیات ما در دفاع مقدس بود و امروز نیز اقتدار ملی ما در سایه دفاع مقدس رشد کرده است.
وی وحدت ملی، امنیت ، تمامیت ارضی، یکپارچگی اقوام مختلف در کشور و اقتدار ایران در منطقه و جهان را مدیون ارزش های دفاع مقدس خواند و افزود: امنیت، رهبری انقلاب و وحدت ملی همه رحمت خدا هستند که در سایه دفاع مقدس بر ما نازل شدند.
حجت الاسلام ابوترابیفرد در پایان بیان کرد: اکنون پرچم امام حسین افراشته است و کسانی که در دفاع از عظمت اسلام و عظمت و مجد مسلمین آماده اند زیر این پرچم قرار دارند.