کد خبر: 3536459
تاریخ انتشار : ۱۷ مهر ۱۳۹۵ - ۱۴:۳۲
امام جمعه لاهیجان:

عالمان دینی مقابل ورود دشمن به فضاهای مجازی بایستند

گروه اجتماعی: حجت‌الاسلام پاشاکی با اشاره به ورود جدی دشمن به فضاهای مجازی، گفت: در این عرصه عالمان دینی هستند که می‌توانند در مقابل این هجمه‌ها و توطئه‌ها بایستند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از گیلان، حجت‌الاسلام و‌المسلمین احمد عبدالله‌زاده پاشاکی، امام جمعه  موقت رشت روز گذشته،‌ 16 مهر در یادواره ابوشهدا حاج شیخ احد جنیدی و 4 فرزند شهیدش در شهرستان رودسر، اظهار کرد: مرحوم جنیدی نمونه یک عالم دینی با بصیرت بود که در راه خدا از همه هستی خود گذشت.

وی گفت: وی چهار فرزند برومندش را در راه اسلام و انقلاب در جبهه‌های جنگ فدا کرد که این کار از عهده هر کسی بر نمی‌آید و به ‌راستی این‌ افراد هستند که با این‌گونه ایثار و از خودگذشتگی، سفره انقلاب را رنگین کرده‌اند.

امام جمعه لاهیجان تصریح کرد: مرحوم ابوشهدا جنیدی مرد خدا بود و همه زندگی‌اش، درس و بحثش، قیامش، نمازش، بذل جان و مال و فرزندانش و همه اعمالش برای خدا بود و در این مسیر ذره‌ای تردید به خود راه نداد و در راه دفاع از اسلام و انقلاب خود نیز راهی جبهه‌ها شد.

حجت‌الاسلام عبدالله‌زاده پاشاکی با اشاره به ضرورت یادگیری علم و کاربرد آن در عرصه‌های گوناگون، گفت: ورود جدی دشمن به فضاهای مجازی و ایجاد شبهات متعدد برای جوانان از بزرگترین خطراتی است که این قشر را تهدید می‌کند و در این عرصه عالمان دینی هستند که می‌توانند در مقابل این هجمه‌ها و توطئه‌ها بایستند.

وی افزود: کسانی که بصیرت دارند و عالم عامل هستند در غبار فتنه‌ها نمی‌لغزند و می‌توانند خودشان را حفظ کنند. چنین افرادی هستند که قدر و منزلت‌شان نزد خدای متعال مشخص است.

به گزارش ایکنا، مرحوم حجت‌الاسلام والمسلمین حاج شیخ احمد جنیدی به ‌مدت 17 سال امام جمعه شهرستان رودسر بود.

سه فرزند ایشان به ‌نام‌های شهیدان محمد، نصرالله و رضا در طول هشت سال دفاع ‌مقدس به شهادت رسیدند و فرزند دیگر ایشان عبدالحمید که در ایام دفاع مقدس به درجه رفیع جانبازی نائل شده بود، پس از سال‌ها تحمل درد و رنج ناشی از مجروحیت در اثر عوارض ناشی از گازهای شیمیایی به جمع برادران شهیدش پیوست.

captcha