کد خبر: 3536860
تاریخ انتشار : ۱۸ مهر ۱۳۹۵ - ۱۶:۰۵
پورمعین تصریح کرد:

نقش آزمون‌های سراسری قرآن و عترت در فراگیر کردن آموزش‌های قرآن

گروه مسابقات: عضو هیئت مدیره اتحادیه تشکل‌های قرآنی کشور گفت: آزمون‌های سراسری قرآن و عترت در معاونت قرآن و عترت پیشینه خوبی دارد که با تدبیر و کارشناسی آغاز شد و استمرار پیدا کرد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از ستاد خبری پانزدهمین آزمون سراسری قرآن و عترت، محمدرضا پورمعین، دبیر طرح ملی افق و عضو هیئت مدیره اتحادیه تشکل‌های قرآنی کشور افزود: ما شاهد روند رو به رشدی در اطلاع‌رسانی، محتوا و نظارت و ارزیابی آزمون‌های سراسری قرآن و عترت در ادوارهای گذشته آزمون تا امروز بوده‌ایم.
وی اظهار کرد: ویژگی آزمون‌های سراسری قرآن و عترت، محتوای خوب و مفید و مطابق با مخاطب است که هر یک از قرآن‌آموزان و مخاطبین در حوزه مورد علاقه خود ثبت نام می‌کند و این ساختار می‌تواند به توسعه فهم قرآن در جامعه کمک شایانی کند.
پورمعین گفت: آزمون‌های سراسری قرآن و عترت می‌تواند همین روند خود را ادامه دهد و به حوزه‌های بپردازد که همه مردم جامعه و با هر سطح درکی از معلومات قرآنی بتوانند شرکت کنند و همچنین برنامه‌ریزان آزمون باید با تعیین رویکرد، هدایت معنایی در حوزه‌های قرآنی را به درستی مدیریت کنند.
عضو هیئت مدیره اتحادیه تشکل‌های قرآنی کشور گفت: هماهنگی و مدیریت آینده‌نگر دفتر آموزش و توسعه مشارکت‌های معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، باعث شده است که سطح کیفی آزمون‌های سراسری قرآن و عترت هر سال نسبت به سال‌های قبل افزایش پیدا کرده است.
دبیر طرح ملی «افق» اظهار کرد: شعار «به سوی فهم قرآن» برای آزمون‌های سراسری قرآن و عترت به عنوان انتخابی مناسب و بجا از سوی دست‌اندرکاران آزمون انتخاب شده است که این خود موید تلاش برای وارد کردن اذهان عامه جامعه به وادی عمل به مفاهیم عمیق قرآنی است.
وی در پایان با بیان اینکه می‌توان سطح‌بندی ثبت نام‌کنندگان آزمون را به مقوله بندی‌های ریزتری نیز تقسیم بندی کرد، افزود: تنوع در کارهای فرهنگی به ویژه فعالیت‌های قرآنی می‌تواند با اطلاع رسانی مناسب به جریانی عمومی در جامعه بدل شود.
captcha