رضا حجتی، مدیرکل مشارکتهای اجتماعی جوانان وزارت ورزش و جوانان در گفتوگو با خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا)، با اشاره به اینکه با امضای پروتکل رسمی در سومین اجلاس سازمان همکاری اسلامی که در استانبول برگزار شد، شیراز بهعنوان پایتخت جوانان جهان اسلام انتخاب شد، اظهار کرد: برنامهریزی برای این مهم باید طی جلسهای با حضور مسئولان استان فارس، وزارت ورزش و جوانان و وزارت امور خارجه صورت گیرد.
وی به یک دهه فعالیت مجمع جوانان سازمان همکاریهای اسلامی اشاره و عنوان کرد: نقش دهی به جوانان در زمینه متحد کرن جوامع اسلامی از مأموریتهای این مجمع محسوب میشود. در این راستا به انتخاب پایتخت جوانان جهان اسلام اقدام کردند که در سال دوم، شیراز بدین منظور انتخاب شد.
سومین قطب مذهبی
کشور
حجتی قدمت تاریخی و میراث تمدنی، فرهنگی و مذهبی شیراز را مهمترین عامل برای انتخاب این شهر به عنوان پایتخت جوانان جهان اسلام دانست و گفت: شیراز کلان شهری با سبقه فرهنگی و مذهبی است و سومین قطب مذهبی کشور است.
مدیرکل مشارکتهای اجتماعی جوانان وزارت ورزش و جوانان با بیان اینکه هزینه برنامههایی که باید در این زمینه اجرایی شود بر عهده همان شهر است گفت: از لحاظ اقتصادی نیز شیراز قابلیت و توانمندی بیشتری برای اجرای برنامه و هزینه کرد داشت.
وی عمده ترین هدف را آشنا کردن جوانان جهان با پیشینه جمهوری اسلامی ایران، برشمرد و گفت: سیاه نماییهای متعددی علیه جمهوری اسلامی ایران وجود دارد و ما در تلاش هستیم با گردهم آوردن جوانان مسلمان در شیراز به تبیین چگونگی وقوع انقلاب اسلامی و بایستههای حکومت اسلامی بپردازیم.
حجتی به جوانانی که امسال مهمان پایتخت جوانان جهان اسلام میشوند اشاره کرد و گفت: شیراز در اقدامی عمومی از تمامی این جوانان برای حضور دعوت به عمل میآورد و برنامههای متنوعی را تدارک میبیند اما در بخشی جداگانه و اختصاصی به دعوت از جوانان نخبه سایر کشورها اقدام میکند و برنامههای ویژهای را اجرایی میکند.
وی در پایان سخنان خود یادآور شد: شیراز از قابلیتهای متعددی برای این میزبانی برخوردار است و نباید تصور کنیم اگر قرار است اتفاق بزرگی رخ دهد باید صرفا در تهران دنبال شود.