کد خبر: 3537086
تاریخ انتشار : ۱۹ مهر ۱۳۹۵ - ۱۲:۵۹

برپایی نمایشگاه‌های «حسین چراغ هدایت» در بقاع متبرکه شاخص کردستان

گروه هنر: مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان کردستان از برگزاری نمایشگاه «حسین چراغ هدایت» در بقاع متبرکه شاخص استان خبر داد.

حجت‌الاسلام مصطفی نوروزی، مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان کردستان در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از کردستان، اظهار کرد: نمایشگاه پوستر «حسین چراغ هدایت» شامل 15 پوستر از وقایع کربلا است که در 10 بقعه شاخص استان برپا شده است.

وی با اشاره به اینکه نمایشگاه «حسین چراغ هدایت» در ایام محرم در بقاع متبرکه شاخص برپا خواهد بود و محبان اهل بیت(ع) می‌توانند از این آثار بازدید کنند، افزود: برای نخستین بار موکب حضرت سید الشهداء کردستان در مرز مهران برپا می‌شود..

حجت‌الاسلام نوروزی بیان کرد: کتاب قرآن و امام حسین(ع)، سبک زندگی حسینی، تفکر انقلابی از عاشورا تا انقلاب اسلامی و نرم افزار اندرویدی دانستنی‌های عاشورا برای نوجوانان، شیرخوارگان حسینی و پیام‌های عاشورایی بصورت مجازی در سایت اداره کل اوقاف و بقاع متبرکه آماده دانلود است.

وی با اشاره به برنامه‌های اوقاف در بقاع متبرکه استان در ایام محرم اعلام کرد: سوگواره بصیرت عاشورایی در راستای اجرای نیت واقفان خیراندیش با موضوع روضه‌خوانی و عزاداری در بقاع متبرکه شاخص استان در حال برگزاری است.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان کردستان عنوان کرد: به مناسبت ماه محرم و شهادت سرور و سالار شهیدان حضرت اباعبدالله الحسین(ع)، سوگواره بصیرت عاشورایی در جوار امامزادگان و بقاع متبرکه استان در حال برگزاری است و در قالب این سوگواره برنامه‌های مختلف و متنوعی در سطح استان در حال اجراست.

وی افزود: برگزاری مراسم شیرخوارگان حسینی در پنجمین روز از ماه محرم، آیین «احلی من العسل» به مناسبت شهادت قاسم بن الحسن در راستای آشنایی نوجوانان با شخصیت و دلیری‌های آن حضرت و مراسم روز تاسوعا و عاشورا و شام غریبان از دیگر برنامه‌های این سوگواره است.

حجت‌الاسلام نوروزی یادآور شد: برپایی خیمه‌های معرفت از دیگر برنامه‌های سوگواره بصریت عاشورایی در استان است که شامل غرفه‌های حجاب و عفاف، قرآن بخوان، جایزه بگیر، ایستگاه همه واقف باشیم، امر به معروف و نهی از منکر، نقاشی کودکان و غرفه امر به معروف و نهی از منکر است.

captcha