کد خبر: 3538260
تاریخ انتشار : ۲۵ مهر ۱۳۹۵ - ۱۸:۵۰

350 دانش آموز میاندوآبی عازم مناطق عملیاتی شمال غرب کشور شدند

گروه اجتماعی: 350 دانش آموز دختر مدارس میاندوآب در قالب کاروان راهیان نور در سال تحصیلی جدید به مناطق عملیاتی دوران هشت سال دفاع مقدس در شمال غرب کشور اعزام شدند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا) از آذربایجان‌غربی، جلال پورمیرزا مدیر آموزش و پرورش میاندوآب روز یکشنبه 25 مهرماه در مراسم بدرقه این دانش آموزان گفت: ایران اسلامی در طول هشت سال دفاع مقدس شاهد حماسه های بی‌نظیری بوده که عزت و اقتدار را نصیب این کشور کرده است و باید این افتخارات به نسل آینده انتقال یابد.

پورمیرزا افزود: اعزام کاروان راهیان نور با هدف آشنایی و انتقال فرهنگ ایثار و شهادت به دانش آموزان برگزار می شود.

وی اظهار کرد: دشمنان این نظام با تهاجم فرهنگی، جوانان و نسل آینده ایران اسلامی را هدف قرار داده اند و به یقین با برگزاری چنین برنامه هایی می توان جوانان را از گزند این آسیب ها دور کرد.

پورمیرزا اضافه کرد: در سال تحصیلی جدید در مجموع یک هزار و 600 دانش آموز از این شهرستان به سرزمین های راهیان نور اعزام می شوند.

بیش از 45 هزار دانش آموز در مدارس میاندوآب مشغول هستند.

شهرستان میاندوآب با بیش از 260 هزار نفر دانش آموز در جنوب آذربایجان غربی قرار دارد.
captcha