کد خبر: 3540144
تاریخ انتشار : ۰۲ آبان ۱۳۹۵ - ۱۸:۰۱

وجود شش کتابخانه عمومی و مشارکتی در قروه

گروه هنر: رئیس اداره کتابخانه‌های عمومی قروه با اشاره به عضویت 3 هزار و 500 نفر در کتابخانه‌های عمومی قروه، گفت: در حال حاضر این شهرستان دارای پنج کتابخانه عمومی نهادی و یک کتابخانه عمومی مشارکتی است.

جواد عباسی، رئیس اداره کتابخانه‌های عمومی قروه در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از کردستان، اظهار کرد: در این راستا دو بنر در مرکز شهر قروه نصب شده که در آن تصاویر کارت عضویت افتخاری 12 نفر از مسئولان در کتابخانه شهید آوینی به نمایش در آمده است.

وی افزود: در این بنر کارت عضویت افتخاری امامان جمعه مذاهب اهل تسنن و تشیع، فرماندار، معاونین سیاسی و اجتماعی و برنامه ریزی و عمران فرمانداری قروه، مدیرکل کتابخانه‌های عمومی کردستان و نماینده قروه و دهگلان در مجلس شورای اسلامی وجود دارد.

رئیس اداره کتابخانه‌های عمومی قروه عنوان کرد: همچنین تصاویر کارت عضویت شهردار، رئیس شورای  شهر، روسای ادارات آموزش و پرورش و فرهنگ و ارشاد اسلامی و همچنین کتابخانه‌های عمومی نیز به نمایش عمومی در آمده است.

وی با اشاره به اینکه مسئولان و افراد شناخته شده می‌توانند الگویی برای جامعه باشند، اعلام کرد: هدف از این کار ترویج فرهنگ کتابخوانی و مطالعه و هچنین جلب توجه عموم به کتابخانه‌های عمومی است.

عباسی با تقدیر از مسئول کتابخانه عمومی شهید آوینی قروه در اجرای این طرح، بیان کرد: یک جامعه کتابخوان در وهله نخست نیاز به مسئولانی دارد که به مطالعه علاقه‌مند و الگویی برای سایر افراد در این زمینه باشند.

رئیس اداره کتابخانه‌های عمومی قروه بیان کرد: این نهاد فرهنگی از عضویت مسئولان و افراد شناخته شده برای عضویت در کتابخانه‌های عمومی دعوت به عمل می‌آورد، زیرا این امر به ارتقای سرانه مطالعه و جلب توجه بیشتر مردم به این نهاد کمک می‌کند.

وی با اشاره به عضویت 3 هزار و 500 نفر در کتابخانه‌های عمومی قروه، یادآور شد: در حال حاضر این شهرستان دارای 5 کتابخانه عمومی نهادی و یک کتابخانه عمومی مشارکتی است.

captcha