کد خبر: 3540680
تاریخ انتشار : ۰۴ آبان ۱۳۹۵ - ۱۳:۱۴

اجرای طرح توانمندسازی 500 هزار مدیر بسیجی در 40 هزار پایگاه/ 15 آبان؛ آغاز دوره‌ها

گروه جامعه: رئیس سازمان بسیج مساجد و محلات کشور با بیان اینکه دوره‌های آموزشی و توانمندسازی مدیران خواهر و برادر بسیج مساجد و محلات در 40 هزار پایگاه برگزار می‌شود، گفت: 500 هزار مدیر بسیجی در این دوره آموزشی شرکت می‌کنند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، سردار حسین بهشتی رئیس سازمان بسیج مساجد و محلات کشور، در نشست خبری که امروز 4 آبان ماه در پاتق خبر برگزار شد با اشاره به  آغاز دوره‌های آموزشی و توانمندسازی مدیران خواهر و برادر بسیج مساجد و محلات سراسر کشور، گفت: این دوره‌ها از 15 آبان ماه جاری آغاز و تا 15 اسفندماه سال جاری ادامه خواهدداشت.

وی افزو: سازمان بسیج محلات و مساجد متولی 40 هزار پایگاه در سراسر کشور است که از این تعداد 10 هزار پایگاه یعنی 25 درصد آن در روستاها قرار دارند. همچنین 3 هزار حوزه مقاومت و 500 ناحیه مقاومت در سراسر کشور در این طرح شرکت می‌کنند.

بهشتی با بیان اینکه در بسیج از نیروهای مردمی با سطح تحصیلات مختلف، سنین گوناگون و مشاغل متنوع حضور دارند، گفت: از این رو سازماندهی آنان کار  بسیار پیچیده‌ای است. بر همین اساس در یک برنامه از پیش تعیین شده اهداف و برنامه‌های بسیج توسط تمامی بسیجیان کشور اجرا خواهدشد.

رئیس سازمان بسیج مساجد و محلات کشور تصریح کرد: بسیج در شاخه‌های علمی، فرهنگی، اردویی، آموزشی، سازندگی، ورزشی، دفاعی و تربیتی در قالب 17 معاونت در پایگاه محلات سازماندهی شده و 500 هزار مدیر خواهر و برادر بسیجی در این دوره آموزشی شرکت خواهند کرد. مقدمه این آموزش نیز حکم مسئولیتی است و این افراد به صورت مقدماتی نسبت به مأموریت خود توجیه شده‌اند و در گام جدید، آموزش‌های تخصصی را در سطح 32 سپاه استان آموزش خواهنددید.

وی با اشاره به اینکه 40 هزار پایگاه مقاومت برای این آموزش تدارک دیده شده است، گفت: در هیچ کجای دنیا و کشور سازمان مشابهی همچون بسیج نداریم، چراکه بسیج سازمانی است که نیروهای آن با اخلاص و حضور داوطلبانه مردم تشکیل شده و با آن همکاری می‌کند.

بهشتی با بیان اینکه معاونین سازمان بسیج در این طرح شش مطالعه تخصصی داشته‌اند، ادامه داد: برای تهیه محتوای آموزشی این دوره‌ها تمامی فرماندهان و متخصصان بسیج با هم همدل شده‌اند تا این طرح را به خوبی انجام دهند. برای این دوره‌ها محتوای موردنظر در قالب کتاب‌هایی چاپ و به سراسر کشور ارسال شده است.

رئیس سازمان بسیج مساجد و محلات کشور، گفت: پیش‌بینی ما برای حضور افراد است که با آموزش نیم میلیون بسیجی، پیشرفت سازمان‌یافته و تخصصی را در بسیج شاهد باشیم. امسال موج جدیدی در اداره بسیج به شکل تخصصی را شاهد خواهیم بود .

بهشتی در ادامه خطاب به تمامی مسئولین و دستگاه‌های مختلف کشور گفت: بسیج این آمادگی را دارد تا در حوزه آموزشی ظرفیت‌های خود را در اختیار سایر نهادها و دستگاه‌ها قرار دهد. این ظرفیت‌ها باید به صورت زیرساختی انجام شود چراکه زیرساخت حل مسائل، در مدیریت، آموزش‌ها، مهارت‌ها و سازماندهی‌ آنهاست.

وی با بیان اینکه 50 هزار معاون فرهنگی، 50 هزار اردویی و 50 هزار معاون سازندگی در سطح کشور در بسیج حضور دارند، افزود: دستورالعمل‌های این طرح با یک زبان واحد در کشور تسری پیدا می‌کند و باعث کاهش هزینه‌های سازمانی می‌شود و توفیقات سازمانی را افزایش می‌دهد. در این آموزش‌ها از ظرفیت ارگان‌ها و سازما‌ن‌های مختلف چون آموزش و پرورش و دانشگاه‌ها نیز استفاده می‌کنیم.

رئیس سازمان بسیج مساجد و محلات کشور در بخش دیگری از این نشست در خصوص برگزاری پنجمین جشنواره خلاقیت‌ها و ابتکارات بسیج سخن گفت و ادامه داد: این جشنواره برگرفته از ایده‌ها، نظرات و خلاقیت‌های بسیجیان است. ما شبکه جمع‌آوری این ایده‌ها را در کشور داریم که به شکل، یک جشنواره در سطح محله، شهرستان، استان و کشور برگزار می‌شود.

بهشتی گفت: ماحصل اقدامات و ایده‌های بسیجیان جمع‌آوری شده و بهترین ایده در پایان سال تقدیر می‌شود. همچنین در یک همایش سراسری در دهه فجر مبتکران بسیجی مورد تقدیر قرار خواهند گرفت و طرح‌های منتخب بعد‌ از بازبینی و برنامه‌ریزی به صورت طرح‌های سال 96 در بسیج اجرا و عملیاتی می‌شوند.

وی افزود: کارگروه و تیمی که مأموریت بسیج را می‌شناسند ابتدا این ابتکارات را مورد تأیید قرار می‌دهند و بعد از آن طی سلسله مراتب، آن را به سازمان بسیج منعکس خواهندکرد. با توجه به اینکه ستاد بسیج، متشکل از خود بسیجیان هستند و مدیران آن از بطن 22 میلیون بسیجی جوشیده‌اند، طرح‌هایی که ظرفیت فراگیری و گسترش داشته باشد، در قالب طرح ملی به تصویب خواهد رسید.  

رئیس سازمان بسیج مساجد و محلات کشور تاکید کرد: جشنواره ابتکارات و ایده‌های بسیج، تنها معطوف به مأموریت‌های این ارگان است و طرح‌ها و ایده‌های صنعتی و علمی مربوط به بخش‌های علمی سازمان بسیج خواهد شد.  این جشنواره تنها در حوزه مأموریت سازمان بسیج محلات و مساجد فعالیت خواهدکرد.

وی یادآور شد: 30 آبان‌ماه آغاز این جشنواره در سطح حوزه‌های مقاومت است که در چهار سطح بسیج محله، ناحیه، استانی و کشوری برگزار می‌شود. این چهار سطح به ترتیب از 30 آبان،  15 آذر، 10 دی‌ماه است و در نهایت در دهه فجر میزبان سطح کشوری جشنواره خلاقیت‌ها و ابتکارات بسیج مساجد خواهیم بود.
captcha