کد خبر: 3540913
تاریخ انتشار : ۰۵ آبان ۱۳۹۵ - ۱۰:۳۷

جای خالی آموزش و تدریس صحیفه سجادیه در مراکز علمی

گروه فرهنگی: امام جمعه سرایان گفت: صحیفه سجادیه شامل 54 دعاست که قطعاً هم بیشتر بوده ولی از آن زمان همین تعداد به دست ما رسیده است، جای آموزش صحیفه سجادیه در تمامی مراکز و آموزشگاه‌ها خالی است.

حمد نجمی‌پور، امام جمعه سرایان در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا) از خراسان‌جنوبی، گفت: صحیفه سجادیه یک بیوگرافی حقیقی از قرآن است که در اعتقادات شیعیان به زبور آل محمد معروف شده است.

وی اظهار کرد: امام سجاد (ع)بعد از حادثه غم بار عاشورا از قالب دعا و نیایش برای تبلیغ دین به افراد و از جمله محبان اهل بیت(ع) استفاده می‌کردند، که نیاز است افراد در هر دوره‌ای به آن مراجعه کنند چرا که بسیاری از نیازهای ما را پاسخ می‌گوید.

امام جمعه سرایان بیان کرد: بسیاری از دعاهای شیعیان در کتاب صحیفه سجادیه جمع آوری شده است که افراد نسبت به آن کم توجه شده‌اند و امروزه از طریق رسانه‌ها و مراکز آموزشی و دینی می توان گامی در جهت تبلیغ و انتقال آن به افراد برداشت.

وی با اشاره به اینکه صحیفه سجادیه یکی از نمونه‌های کامل قرآن ساعه و از مناجات وخلوتگاه‌های انسان ها با پروردگار است ادامه داد: زمانه باعث شده بود که حضرت در آن دوران از روشی مناسب یعنی دعا، استفاده کنند.

نجمی‌پور درباره تدریس و آموزش این کتاب افزود: صحیفه سجادیه شامل 54دعا است که قطعا هم بیشتر بوده ولی از آن زمان همین تعداد به دست ما رسیده است ولی اکنون تدریس نمی شود و جایش در تمامی مراکز و آموزشگاه ها خالی است که باید نسل به نسل منتقل شده و محتوای آن را به افراد آموزش دهند.

وی ادامه داد: صحیفه سجادیه خواهر قرآن و انجیل اهل بیت(ع) است که خانواده‌ها می‌توانند آن را مطالعه و به فرزندانشان بیاموزند و نتایج تأثیرگزار مثبتی از آن را در اخلاق فرزندانشان مشاهده کنند.

وی یادآور شد: شیعیان باید به این معجزه‌ی اسلام ارج نهند و این منبع شیعی را مبلغین و رسانه‌ها گسترش دهند.

نفیسه بی خویش

captcha