کد خبر: 3540924
تاریخ انتشار : ۰۵ آبان ۱۳۹۵ - ۱۱:۱۴
مدیرکل تجاری‎سازی فناوری معاونت علمی ریاست جمهوری:

ایجاد مرکز رشد قرآنی؛ ابتکاری برای پوشش خلأهای بازار محصولات فرهنگی

گروه دانشگاه: قادری‎فر، ضمن بازدید از غرفه ایکنا در نمایشگاه «تجاری‎سازی فناوری و اشتغال دانش‌آموختگان و حوزه فرهنگی جهاد دانشگاهی» ایجاد مرکز رشد فناوری‎ها و هنر قرآنی را ابتکاری ارزشمند در مسیر تجاری‌سازی محصولات نرم و فرهنگی عنوان کرد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) اسماعیل قادری‌فر، امروز چهارشنبه پنج آبان، ماه ضمن بازدید از نمایشگاه «تجاری‎سازی فناوری و اشتغال دانش‌آموختگان و حوزه فرهنگی جهاد دانشگاهی» که در محل سازمان برنامه  بودجه کشور برپا شده، در گفت‌وگو با خبرنگار ایکنا در مورد این نمایشگاه اظهار کرد: جهاد دانشگاهی به‌عنوان یک مولود انقلاب یکی از سازمان‍‌‎هایی است که در حوزه علم و فناوری درخشان بوده و امروز بعد از حدود 30 سال فعالیت، دستاوردهای ارزشمندی را برای استحکام پایه‌های علمی کشوربه ارمغان آورده است.
وی ادامه داد: این نمایشگاه مبین بخشی از ظرفیت‌ها و توانایی‌هایی است که توسط جهادگران علمی در سازمان جهاد دانشگاهی و ارگان‌های مرتبط آن حاصل شده و به نظر من این نمایشگاه جلوه‌ای از اقدام و عمل برای به نمایش گذاشتن فعالیت‌هایی است که در عرصه جهاد دانشگاهی به بازار رسیده‌اند و توانسته‌اند مراحل مختلف از ایده تا تولید محصول را با موفقیت پشت سر بگذارند.
مدیرکل تجاری‌سازی فناوری‌ معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری
قادری‌فر در مورد وظیفه امروز مسئولان در برابر فعالیت‌های جهاد دانشگاهی بیان کرد: معرفی این دستاوردهای ارزشمند به مردم وظیفه امروز ما مسئولان است و ایجاد بازار برای محصولات دانش بنیان یکی از نکات مهمی است که باید برای آن برنامه‌ریزی داشته باشیم.
وی افزود: خوشبختانه اکثر محصولاتی که در این نمایشگاه به نمایش گذاشته شده‌اند در قالب شرکت‌های فناور و دانش بنیان توانسته‌اند جایگاه خود را پیدا کنند و بتوانند در حوزه بخش خصوصی در بازار نفوذ کنند.
مدیرکل تجاری‌سازی فناوری‌ معاونت علمی ریاست جمهوری، در مورد ظرفیت محصولات فرهنگی و قرآنی برای تجاری سازی تصریح کرد: امروزه از محصولات فرهنگی و قرآنی به‌عنوان محصولات فرهنگ‎ساز و نرم یاد می شود؛ این محصولات در حقیقت بستر فرهنگسازی در جامعه هستند و در حوزه علوم و فناوری ذهن همه معمولاً به صنعت و فناوری‌های سخت معطوف می‌شود، اما همه این فعالیت‌ها نیاز به بستر فرهنگی دارند که باید از طریق همین آموزه‌های قرآنی و انسان‌ساز صورت بگیرد، اما متأسفانه جایگاه این محصولات در حوزه فناوری کشور ضعیف است.
وی با اشاره به پارک علوم فناوری در حوزه محصولات فرهنگی و مرکز رشد فناوری ها و هنر قرآنی که به ابتکار سازمان فعالیت‌های قرآنی دانشگاهیان ایجاد شده، اظهار کرد: همه این موارد مایه خوشبختی است که با رشد و توسعه این مراکز می‌توانیم وارد عرصه فناوری‌های نرم و فرهنگساز شویم و حضور محصولات و صنایع اسلامی و قرآنی را در بازار شاهد باشیم.
captcha