کد خبر: 3541808
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۰۹ آبان ۱۳۹۵ - ۱۱:۲۳
محمدی خبر داد:

اول ربیع؛ آغاز ثبت نام طرح ملی «احیاء»

گروه مؤسسات قرآنی مردم نهاد: مدیرعامل اتحادیه تشکل‌های قرآن و عترت کشور از احتمال آغاز ثبت نام طرح ملی احیاء از ابتدای ماه ربیع‌الاول خبر داد.

حسن محمدی، مدیرعامل اتحادیه تشکل‌های قرآن و عترت کشور در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، در رابطه با اجرای طرح ملی «احیاء» که از سوی این اتحادیه و با همکاری بنیاد امامت اجرا می شود، اظهار کرد: یکی از اهداف ذاتی اتحادیه تشکل‌های قرآن و عترت کشور همانطور که از نام مؤسسات و اتحادیه مشخص است، بحث پرداختن به معارف عترت مرتبط با امامت و اهل بیت(ع) است.

مدیرعامل اتحادیه شکل‌های قرآن و عترت کشور ادامه داد: در همین راستا و در چارچوب پرداختن به امر معارف امامت، جهت اجرای طرحی به نام «طرح ملی احیاء»، آموزش معارف امامت که به زودی اجرایی شده و مراحل ثبت نام آن آغاز می‌شود، همایشی با حضور 70 نفر از مدیران مؤسسات قرآنی عضور اتحادیه تشکل‌های قرآن و عترت کشور برگزار کردیم.

محمدی در ادامه با بیان اینکه این همایش با حضور آیت‌الله شیخ علی تهرانی، عضو هیئت امنای بنیاد فرهنگی امامت شعبه تهران و نیز مسئولان بنیاد امامت و اتحادیه تشکل‌های قرآن و عترت برگزار شد، اظهار کرد: طرح ملی احیاء از سوی اتحادیه تشکل‌های قرآن و عترت کشور و با همکاری بنیاد امامت در سطح کشور اجرا می‌شود.

مدیرعامل اتحادیه تشکل‌های قرآن و عترت کشور با اشاره به اینکه به زودی این طرح به صورت مجازی در کل کشور اطلاع‌رسانی خواهد شد، تصریح کرد: امیدواریم اجرای این طرح که مرتبط با مباحث معارف امامت است بتواند طیف وسیعی از مخاطبان قرآن‌دوست و دوستداران معارف اهل بیت(ع) را پوشش دهد و بتوانیم به اهداف مورد نظر که در راستای اجرای این طرح در نظر دارم، دست پیدا کنیم.

محمدی در ادامه سخنان خود در این زمنیه اظهار کرد: اگر اجرای طرح ملی احیاء به‌صورت پایلوت، موفقیت‌آمیز باشد و بتوانیم نقاط قوت و ضعف آن را پیدا کرده و به اهداف مورد نظر در این زمینه دست پیدا کنیم، اجرای آن قطعاً در آینده و سال‌های آتی نیز ادامه پیدا کرد.

مدیرعامل اتحادیه تشکل‌های قرآن و عترت کشور در پایان با اشاره به زمان ثبت نام طرح ملی احیاء نیز که به صورت مجازی خواهد بود، اظهار کرد: با توجه به ایام اربعین حسینی و مسائل مربوط به این زمینه، ان‌شاءالله زمان ثبت نام جهت شرکت در این طرح از اول ماه ربیع‌الاول خواهد بود که البته زمان این ثبت نام نیز اطلاع‌رسانی خواهد شد.

ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳۹۵/۰۸/۱۰ - ۰۹:۰۸
0
0
برگزاری این طرح ملی ثمرات و نتایج خوبی به همراه خواهد داشت
captcha