کد خبر: 3543827
تاریخ انتشار : ۱۶ آبان ۱۳۹۵ - ۱۲:۴۲

برگزاری سوگواره حسینی در کانون پرورش فکری قزوین

گروه فرهنگی: دهمین سوگواره حسینی(ع) در سطح استانی و در دو بخش ادبی و هنری در مجتمع کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان قزوین برگزار می‌شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از قزوین، دهمین سوگواره حسینی(ع) با عنوان کودکان تشنه‌اند در سطح استانی و در دو بخش ادبی و هنری در کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان قزوین برگزار می‌شود.
این سوگواره ویژه مربیان و اعضای مراکز فرهنگی و هنری کانون استان قزوین، در بخش ادبی شامل شعر، داستان و متن ادبی و در بخش هنری شامل آثار خوشنویسی در قالب نستعلیق، شکسته‌نستعلیق، ثلث و خط تحریری برگزار می‌شود.
بخشی از این سوگواره به ارائه آثار ادبی برگزیده و برپایی نمایشگاه آثار خوشنویسی اختصاص دارد.
دهمین سوگواره کانون استان قزوین با حضور محمدرضا سنگری، نویسنده و عاشورا پژوه ممتاز کشور به‌عنوان سخنران، جمعی از شاعران برگزیده از سراسر کشور و مسئولان استانی نوزدهم آبان در دو نوبت صبح و بعدازظهر برگزار می‌شود.
captcha