کد خبر: 3544049
تاریخ انتشار : ۱۷ آبان ۱۳۹۵ - ۱۲:۲۱

خوشنویسی‌های قرآنی خطاط ایرانی در نمایشگاه بین‌المللی شارجه + عكس

گروه بین‌الملل: سیدمحمدوحید موسوی جزایری، خطاط و محقق ایرانی، خوشنویسی‌های قرآنی خود را در نمایشگاه بین‌المللی کتاب شارجه به نمایش گذاشته است.

خوشنویسی‌های قرآنی خطاط ایرانی در نمایشگاه بین‌المللی شارجه 

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا) به نقل از روزنامه «GToday»، با حضور سیدمحمدوحید موسوی جزایری، خطاط، محقق، گرافیست و کارشناس خط کوفی، این خط در نمایشگاه بین‌المللی قرآن کتاب شارجه احیا شده است.

جزایری آثاری در سه نوع خط کوفی: خط کوفی مشرقی، خط کوفی مغربی و خط کوفی قرآنی را به نمایش گذاشته است.

وی سی جزء قرآن کریم را که بر روی برگه‌های قدیمی خاصی نوشته و با آب طلا تذهیب‌کاری و با چوب و چرم‌های گران‌قیمت جلد کرده‌ به نمایش گذاشته است.

تابلوی سوره قدر، نگاشته شده بر روی پوست بز به خط کوفی و تذهیب شده با آب‌طلا نیز یکی از آثار به نمایش گذاشته شده جزایری در شارجه است که دو هفته برای نگارش و تذهیب آن وقت گذاشت.

خط کوفی یکی از قدیمی‌ترین رسم‌الخط‌های زبان عربی است که در قرن اول هجری در شهر کوفه عراق شکل گرفت.

جزایری یک پژوهشگر خط کوفی است که با بازدید از مساجد متعدد در سرزمین‌های اسلامی از جمله استانبول ترکیه، کوفه عراق، شهرهای جنوبی ایران و برخی شهرهای عربی به تحقیق در مورد این خط پرداخته است.

وی همچنین خط ثلث و نسخ را نیز مطالعه کرده و این خط‌ها را نیز آموزش می‌دهد.

جزایری برنامه‌ها و کارگاه‌های آموزشی متعددی را نیز برای احیای خط کوفی برگزار کرده و به پاس دو دهه تلاش او برای خط کوفی نشان درجه یک هنری را که معادل دکترای افتخاری است، دریافت کرده است.

نمایشگاه بین‌المللی کتاب شارجه 12 تا 22 آبان ماه میزبان علاقمندان است.خوشنویسی‌های قرآنی خطاط ایرانی در نمایشگاه بین‌المللی شارجه


خوشنویسی‌های قرآنی خطاط ایرانی در نمایشگاه بین‌المللی شارجه

خوشنویسی‌های قرآنی خطاط ایرانی در نمایشگاه بین‌المللی شارجه
captcha