کد خبر: 3544265
تاریخ انتشار : ۱۸ آبان ۱۳۹۵ - ۰۸:۵۲
بیرانوند:

روزانه 2.5 میلیون لیتر آب به پایانه‌ مرزی مهران می‌‌رسد

گروه اجتماعی: مدیر عامل آب و فاضلاب شهری استان ایلام با اشاره به اینکه با تمهیدات اندیشیده شده آب مورد نیاز زائران اربعین در مرز مهران و کربلا تأمین خواهد شد، گفت: روزانه 2 و نیم میلیون لیتر آب برای مصرف زائران اربعین در مرز مهران تأمین می‌شود.

داراب بیرانوندی، مدیر عامل آب و فاضلاب شهری ایلام در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا) از ایلام، اظهار کرد: با توجه به اینکه تأمین آب پایانه مرزی مهران و کربلای معلی به وزارت نیرو واگذار شده، آب و فاضلاب استان ایلام به کمک شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور تمهیداتی در این خصوص اندیشیده شده و روزانه 2 و نیم میلیون لیتر آب برای مصرف زائران اربعین در مرز مهران تأمین می‌شود.
بیرانوند با بیان اینکه آب مورد نیاز زائران اربعین به‌ صورت شبانه روز با خط انتقالی به طول 19 کیلومتر به پایانه مرزی مهران وارد می‌شود، عنوان کرد: 20 دستگاه تانکر آب مورد نیاز موکب‌های مستقر در مهران و پایانه مرزی را تامین خواهند کرد.
مدیرعامل آب و فاضلاب شهری استان ایلام ادامه داد: یک دستگاه تولید آب بسته‌بندی به ظرفیت 15 هزار بسته در مرز مهران مستقر و با کامیون به سمت عتبات عالیات اعزام می‌شوند و زائران و مسافران در طول سفر مشکلی در این زمینه نخواهند داشت.
captcha