کد خبر: 3544908
تاریخ انتشار : ۲۱ آبان ۱۳۹۵ - ۰۱:۴۳
جمشیدی‌راد تصریح کرد:

دانشگاه پیام‌نور پیشتاز برنامه‌های بین رشته‌ای قرآن است

کانون خبرنگاران نبأ: مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه پیام‌نور با اشاره به پیشتازی دانشگاه پیام‌نور در برنامه‌های بین رشته‌ای قرآن، گفت: یکی از برنامه‌هایی که در میان تمام دانشگاه‌ها بی‌نظیر و حتی کم‌نظیر است، بحث بین رشته‌ای قرآن است که پنج استاد تمام پای کار هستند و این امر در قالب یک همایش ملی تا چند وقت دیگر اجرا خواهد شد.

به گزارش کانون خبرنگاران ایکنا، نبأ، بیست‌ودومین نمایشگاه مطبوعات، با شعار شفافیت و صداقت تا 21 آبان ماه 1395 در مصلای بزرگ اما خمینی (ره) به کار خود ادامه می‌دهد. در حاشیه این نمایشگاه که با حضور موسسات مطبوعاتی، خبرگزاری‌ها و پایگاه‌های خبری برپاست، رفت‌وآمد شخصیت‌ها به نمایشگاه قابل‌توجه است. در این میان حجت‌الاسلام والمسلمین جمشیدی‌راد؛ مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه پیام‌نور، با حضور در غرفه خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا)؛ مستقر در نمایشگاه مطبوعات، به چند سوال ما پاسخ داد.

تربیت مربی قرآن کریم و نهج‌البلاغه در دانشگاه پیام‌نور

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه پیام‌نور، در خصوص برنامه‌های قرآنی دانشگاه پیام‌نور و همایش قرآنی اعضای هیئت علمی این دانشگاه گفت: ما چند برنامه قرآنی را تا به الان تدوین کرده‌ایم و بناست که اجرا کنیم. خوشبختانه یکی از این برنامه‌ها که شاید در میان تمام دانشگاه‌ها بی‌نظیر و حتی کم‌نظیر است، بحث بین رشته‌ای قرآن است که پنج استاد تمام پای کار هستند و این امر در قالب یک همایش ملی تا چند وقت دیگر اجرا خواهد شد و به این دلیل که از رشته‌های مختلف حضور خواهند داشت، به نظر یک کار نویی است که با یاری خداوند، اگر زمینه‌اش فراهم شود، دانشگاه‌های دیگر نیز تمایل به ورود در این عرصه را پیدا خواهند کرد و دانشگاه پیام‌نور پیشتاز یکی از برنامه‌های خوب بین رشته‌ای قرآن خواهد بود. نکته دیگر بحث تربیت مربی قرآن کریم و نهج‌البلاغه است که الحمدلله تعداد زیادی فارغ‌التحصیل مقطع دکتری در رشته نهج‌البلاغه داریم که شاید این رشته خیلی کم در دانشگاه‌های دیگر وجود داشته باشد. لذا این امر و تربیت مربی قرآن کریم و نهج‌البلاغه، جز برنامه‌های دانشگاه پیام‌نور است و تا کنون موفق شده‌ایم سه دوره این امر را انجام دهیم و بازخورد گسترده‌تر آن هم این بوده است که توانسته‌ایم خارج از محیط آموزشی دانشگاه و در مناطق و محله‌های گوناگون، این دوره‌ها را برگزار کنیم.

دانشگاه پیام‌نور، یکی از عرصه‌های ورود به رشته‌های قرآنی است

جمشیدی‌راد برنامه‌های فرهنگی اجراشده برای دانشجویان این دانشگاه را که از شرایط متفاوتی برخوردارند، این چنین تبیین کرد و گفت: دانشگاه پیام‌نور به عنوان یک دانشگاه‌ باز (Open University) و نیمه‌حضوری مطرح می‌شود و در سه مقطع کارشناسی، ارشد و دکتری دانشجو می‌پذیرد. البته این‌چنین نیست که حضور نباشد، در واقع دانشجو می‌تواند حضور پیدا نکند. در مقطع کارشناسی در بحث معارف، یکی از دغدغه‌های ما درس تفسیر نهج‌البلاغه است و دانشجویان بتوانند این درس را فراگیرند. در مقطع دکتری نیز پنج گرایش مدرسی داریم که یکی از گرایش‌ها، تفسیر قرآن است و بناست در مقطع ارشد هم این رشته راه‌اندازی شود. بنابراین یکی از جاهایی که شاید بتوان راحت وارد این عرصه شد دانشگاه پیام‌نور است. نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه پیام‌نور نیز با توجه به این دغدغه‌ها دوره‌هایی را برای دانشجویان در همه رشته‌ها و مقاطع برگزار می‌کند.

در فضای مجازی باید به غنای معنوی کاربران توجه شود

وی در پایان توجه به ارزش‌های اسلامی در شبکه‌های اجتماعی و فضای مجازی را مهم ارزیابی کرد و گفت: ما نیز باید از این ابزار در مقابل تمامی هجمه‌ها استفاده کنیم، منتها این نکته وجود دارد که باید این ابزار را برای هدف مقدسی که داریم به کار گیریم. شبکه‌های اجتماعی را باید فعال کنیم، منتها از طریق محتوا طوری عمل کنیم که تمامی کاربرانی که وارد این عرصه می‌شوند بتوانند به آن غنای معنوی برسند. در این رابطه ما نیز برای دانشجویان دانشگاه پیام‌نور، فضای مجازی را طراحی کرده‌ایم که دانشجویان بتوانند ایده‌های نو و جدید را در آن فضا مطرح کنند و از همان طریق آن‌ها را دریافت و بتوانیم ایده‌های خوب را اجرا کنیم.
captcha