کد خبر: 3545055
تاریخ انتشار : ۲۱ آبان ۱۳۹۵ - ۱۶:۰۱

شهید اتابه شهید اخلاق و اسوه ای برای همه آحاد جامعه است

گروه اجتماعی: فرمانده سپاه قدس گیلان دشمن شناسی را یکی دیگر از وظایف پیروان را و سیره شهدا دانست و گفت: شهید اتابه شهید اخلاق و اسوه ای برای پاسداران و آحاد ملت ایران است.

به گزارش خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا) از گیلان، سردار محمد عبدالله پور، فرمانده سپاه قدس گیلان دیروز در مراسم گرامیداشت شهید مدافع حرم گیلانی شهید محمد اتابه که در مسجد امیرالمومنین (ع) مسکن مهر رشت برگزار شد ضمن تسلیت اربعین سرور و سالار شهیدان اباعبدالله الحسین (ع) اظهار کرد: با قدرت امام حسین سنگرهای کلیدی جهان را به دست شیعیان فتح خواهیم کرد.

وی با بیان اینکه ماه گذشته زمانی که به استان ابلاغ شد تا تعدادی از نیروها جهت اعزام به سوریه آماده شوند گفت: شهید محمد اتابه از پاسداران خوب لشکر عملیاتی گیلان که در ارتفاعات شمال غرب کشورمان در حال ماموریت بود و زمانی که ماموریت برای جبهه مقاومت را به او اعلام کردند به جبهه سوریه اعزام شد.

فرمانده سپاه قدس گیلان با بیان اینکه مقام معظم رهبری به شهدای مدافع حرم لقب اولیاالله دادند گفت: امثالی چون شهید اتابه از انسان های معمولی نیستند.

سردار عبدالله پور با اشاره به جایگاه رفیع شهدا گفت: در جمله ای از امام (ره) آمده است که خاکیان و افلاکیان نیز مقام و جایگاه شهدا را نمی دانند.

وی شهدا را قدرت جمهوری اسلامی ایران دانست و افزود: کسی نمی تواند بگوید ما با سلاح و دیپلماسی قدرت کشور را حفظ می کنیم.

فرمانده سپاه قدس گیلان قدرت آمریکا را تکنولوژی و سلاح، قدرت عربستان را پول عنوان کرد و گفت: جنگ با داعش سخت است اما تکفیری ها فکر نمی کردند که امثالی چون اتابه ها هستند تا فرزند دو ساله خود را رها و برای دفاع از حرم عقیله بنی هاشم بشتابند.

سردار عبدالله پور شهدا را مظهر اطاعت محض از امام زمان عصر خود عنوان کرد و گفت: شهدا بهترین نوع تبعیت از امام زمان عصر را به ما آموختند.

وی با بیان اینکه به فرموده مقام معظم رهبری امروز راه مبارزه با دشمن از راه جهاد کبیر است یادآور شد: مقاومت کردن در برابر دشمن و تسلیم دشمن نشدن از راه های جهاد کبیر است.

فرمانده سپاه قدس گیلان با تاکید بر اینکه هرکس دم از سازش با دشمن بزند از راه شهدا خارج شده است گفت: دشمن در تمامی عرصه ها به ما فشار می آورد و این توطئه ها تا زمانی که موجب ناامیدی دشمن نشود ادامه دارد.

 

captcha