کد خبر: 3545152
تاریخ انتشار : ۲۲ آبان ۱۳۹۵ - ۱۰:۱۰
مظلومی عنوان کرد:

پیاده‌روی اربعین؛ نماد همدلی عاشقان اهل بیت(ع)

گروه سیاست و اقتصاد: معاون فرهنگی بعثه مقام معظم رهبری گفت: دشمن به‌دنبال ایجاد تفرقه بین مسلمانان است که باید در مراسم اربعین این اتحاد و همدلی را نشان داد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا) از زنجان، حجتالاسلام سیدجواد مظلومی، معاون فرهنگی بعثه مقام معظم رهبری ظهر دیروز جمعه 21 آبان در سخنرانی پیش از خطبه‌های نماز جمعه شهر زنجان اظهار کرد: اربعین یکی از مسائلی است که موجب آشنایی مردم جهان با امام حسین (ع) و سیره ایشان میشود.

حجت‌الاسلام مظلومی با اشاره به اینکه اربعین بزرگترین تجمع انسانی برای عرض ارادت به امام حسین (ع) محسوب میشود، تصریح کرد: در مراسم حج 2.5 میلیون نفر تجمع میکنند اما در مراسم اربعین بیش از 20 میلیون نفر حضور دارند و به همین دلیل بزرگترین تجمع انسانی در جهان است.

معاون فرهنگی بعثه مقام معظم رهبری (ع) تاکید کرد: حسین (ع) مصباح هدایت است و در مراسم اربعین حسینی، سنی و شیعه و سایر ادیان شرکت می‌کنند و مردم عراق برای امام حسین (ع) از همه امکانات خود هزینه کرده و خود را خادم امام حسین (ع) می‌دانند.

وی با بیان اینکه اربعین زیباترین واقعه‌ای است که هر سال پرنورتر میشود، گفت: باید زائرین با آداب رفتن به اربعین آشنا شده و رفتار مناسبی در این مراسم داشت و طبق سخنی از امام صادق (ع) زمانی که به زیارت امام حسین (ع) می‌روید، حزین باشید و مومن واقعی باید دل شکسته به زیارت امام حسین (ع) برود و به گونه‌ای برخورد کنیم که باعث افتخار اهل‌بیت (ع) باشیم.

حجت‌الاسلام مظلومی با اشاره به اینکه در مراسم اربعین مسلمان و غیرمسلمان حضور دارند که باید به گونهای رفتار کرد که برای دیگران الگو شد، تاکید کرد: دشمن به دنبال ایجاد تفرقه در بین مسلمانان است که باید در مراسم اربعین این اتحاد و همدلی را نشان داد و باید بدانیم خوش برخوردی و خوش رفتاری از آداب سفر اربعین است و خداوند باید در این سفر بسیار یاد شود.

captcha