کد خبر: 3546657
تاریخ انتشار : ۲۶ آبان ۱۳۹۵ - ۱۸:۰۹

اجرای طرح «احسان دانش‌آموزی» با توزیع 125 هزار قلک در کردستان

گروه هنر: معاونت توسعه مشارکت‌های مردمی کمیته امداد کردستان با بیان اینکه سال گذشته 93 هزار و 700 قلک دانش آموزی در سطح مدارس استان توزیع شد، گفت: سال جاری نیز تعداد 125 هزار قلک دانش آموزی در سطح مدارس استان توزیع شد.

 به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از  کردستان، هیوا رحیمی، معاونت توسعه مشارکت‌های مردمی کمیته امداد کردستان امروز، 26 آبان ماه در جمع خبرنگاران رسانه‌های گروهی اظهار کرد: همراهی و مشارکت خیران در طرح‌های کمیته امداد(ره) می‌تواند در رفع نیازمندی‌های محرومان و اقشار ضعیف جامعه نقش کلیدی داشته باشد.

وی با بیان اینکه سال گذشته 93 هزار و 700 قلک دانش‌آموزی در سطح مدارس استان توزیع شد، افزود: سال جاری نیز تعداد  125 هزار قلک دانش آموزی در سطح مدارس استان توزیع شد.

رحیمی عنوان کرد: توزیع قلک‌ها در جهت اجرای طرح احسان دانش‌آموزی و جذب کمک‌های دانش‌آموزان همه ساله در سطح مدارس با همکاری سازمان آموزش و پرورش اجرا می‌شود.

وی هدف از اجرای این طرح را ترویج سنت‌های حسنه الهی و فرهنگ احسان و نیکوکاری و همچنین کمک به تحصیل دانش آموزان نیازمند ذکر و بیان کرد: این طرح از 15 آبان ماه سال جاری شروع و تا 15 بهمن ادامه دارد .

معاونت توسعه مشارکت‌های مردمی کمیته امداد کردستان افزود: کمک‌های جمع آوری شده در همان مدارس و یا سایر مدارس دارای دانش‌آموزان نیازمند توزیع می‌شود.

وی با اشاره به اینکه هم اکنون هشت هزار دانش‌آموز و 2 هزار دانشجو تحت حمایت کمیته امداد امام خمینی(ره) کردستان هستند، اعلام کرد: یکی از سرفصل‌های هزینه کرد کمک‌های مردمی، کمک به تحصیل دانش‌آموزان و دانشجویان نیازمند است.

وی با بیان اینکه این طرح می‌تواند در تشویق و ترغیب دانش‌آموزان در جهت کمک به نیازمندان تأثیرگذار باشد، عنوان کرد: همراهی و مشارکت خیران در طرح‌های کمیته امداد می‌تواند در رفع نیازمندی‌های محرومان و اقشار ضعیف جامعه نقش کلیدی داشته باشد.

رحیمی یادآور شد: تلاش می‌کنیم با ایجاد تعامل سازنده با خیران و نیکوکاران و جذب کمک‌های آنان و هدایت این کمک‌ها به سمت نیازمندان بخشی از مشکلات آنان را مرتفع کنیم.

captcha