به گزارش
خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا)، ایرنا نوشت: حجت الاسلام احمد آزادیخواه، اظهار کرد: تمام مطالبات اصلی نهادها درباره این برنامه به کمسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی ارسال شده و مورد بررسی قرار گرفته که موارد اصلاحی از سوی این کمیسیون به کمیسیون تلفیق ارسال شده است.
وی درباره توجه برنامه ششم توسعه به مسائل قرآنی و مذهبی گفت: عناوین و کلیدواژه هایی مانند سبک زندگی، مهندسی فرهنگی و مسائل مربوط به نهضت قرآن آموزی در این برنامه دیده نشده بود که عمده این مسائل در کمیسیون فرهنگی مجلس جرح و تعدیل شد.
نماینده مردم ملایر افزود: بعضی از این عناوین در برنامه وجود نداشت و کمیسیون فرهنگی آن عناوین را اضافه کرد اما با توجه به اینکه برنامه به صورت لایحه تقدیم مجلس شده بود، ضمن احترام به نظر دولت، به حداقل تغییرات اکتفا کردیم.
آزادیخواه همچنین گفت: برای بررسی برنامه ششم توسعه در حوزه فرهنگی، جلسات نفس گیری در کمیسیون فرهنگی مجلس برگزار شد و علاوه بر اینکه پیشنهادهای دستگاه های فرهنگی را دریافت کردیم، کمک مرکز پژوهش ها نیز قابل توجه بود و اعضای کمیسیون فرهنگی نیز با مطالعه و دقت نظر پیشنهادهای مطرح شده، به کمیسیون تلفیق فرستاده شد.
این پژوهشگر مذهبی افزود: سه ماده از مواد 35 گانه ای که درباره برنامه ششم به کمیسیون تلفیق راه پیدا کرد، به صورت مستقیم به حوزه فرهنگ مربوط است. البته برخی مواد نیز به صورت غیرمستقیم به مسائل فرهنگی ارتباط دارد.
وی اظهار کرد: اگر در کمیسیون تلفیق که تقریبا اواخر بررسی آن را پشت سر می گذارد، به سرانجام خوبی برسیم، پیش بینی ما این است که جایگاه خوبی در برنامه پنج ساله ششم برای فرهنگ خواهیم داشت.
کلیات لایحه برنامه ششم توسعه در 11 مهر سال جاری در کمیسیون تلفیق مجلس شورای اسلامی تصویب شد و این لایحه اکنون در دو نوبت صبح و عصر کمیسیون تلفیق رسیدگی می شود.