کد خبر: 3547046
تاریخ انتشار : ۲۹ آبان ۱۳۹۵ - ۱۰:۲۰
از سوی مؤسسه نورالقرآن‌العظیم برگزار می‌شود؛

برگزاری دوره مفاهیم قرآن ویژه قرآن‌آموزان بابل

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: مدیر مؤسسه نورالقرآن‌العظیم از برگزاری دوره مفاهیم قرآنی ویژه قرآن‌آموزان بابل خبر داد.

جواد حلیمی‌جلودار، مدیر مؤسسه نورالقرآن العظیم مازندران در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، با بیان این خبر اظهار کرد: این مؤسسه در نظر دارد تا برای نوجوانان قرآن‌آموز شهرستان بابل دوره مفاهیم قرآنی را برگزار کند.
حلیمی‌جلو‌دار در ادامه افزود: این دوره از سوی مؤسسه نورالقرآن‌العظیم در سه پایگاه بسیج بابل برگزار می‌شود.
وی در ادامه با اشاره به اینکه حدود 30 تا 40 نفر در این دوره حضور می‌یابند، اظهار کرد: دوره مفاهیم قرآنی در روزهای دوشنبه، سه‌شنبه و پنجشنبه بعد از نماز مغرب و عشاء برگزار می‌شود.
مدیر مؤسسه نورالقرآن‌العظیم ادامه داد: این دوره قرآنی 4 تا 5 ماه به طول می‌انجامد و در پایان دوره به قرآن‌آموزان از سوی سازمان تبلیغات اسلامی مدرک داده می‌شود.
یادآور می‌شود، مؤسسه نورالقرآن العظیم در بابل، جاده شهید صالحی، شهر گتاب، تنگ رود واقع شده است.
captcha